11. listopadu 2011 • 12:40

Pokerový král Martin Staszko: Nejlepší partie v Česku

Autor: nap
Vstoupit do diskuse
24
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nosí flanelku, bydlí v paneláku a pere mu maminka. Na druhou stranu má miliony, je štědrý, a hlavně, dámy, je nezadaný! Řeč je o vicemistru světa v pokeru Martinu Staszkovi (35) z Třince, který v karbanu vyhrál 100 milionů korun. Pošlete mu přes Blesk.cz nabídku k seznámení.



Pravda, třinecký rodák nebyl žádná chudinka už v době, kdy do Las Vegas vyrážel. Na svém kontě měl solidní sumičku 40 milionů korun. To pravé terno však získal teprve před několika dny.

V přehlídce karetních mistrů našel jen jediného přemožitele, díky čemuž se mu na kontě objevila cifra, která přiláká určitě velkou pozornost. Ani sumička sto milionů korun však pětatřicetiletého Čecha příliš nerozhodí. "Vážně nevím, co s těmi miliony udělám. Nic nepotřebuji," zapřísahal se v rozhovoru skromný karbaník.

Martin Staszko se dostal do finále a hraje o 156 milionůFoto ČTK
Takže by se ve výbavě Staszka objevil třeba nový naleštěný sportovní vůz? „Nepotřebuji ani auto. Třinec je malý, všude dojdu pěšky. Přece si ho nebudu kupovat jenom proto, že na něj mám,“ má jasno vicemistr světa.

Není potřeba spekulovat o tom, že nejedna slečna či mladá paní by si s takovou částkou rady určitě věděla. Zvláště, když je zde naděje na to, že Staszko své už tak více než slušné konto znásobí. "Dál chci jezdit po pokerových turnajích," netají své plány pokerový král.

V plánu Staszko prozatím nemá ani nový dům. „Bydlím sám, proto mi stačí můj byt. Možná v budoucnu, jestli někdy budu mít rodinu, o malém domečku popřemýšlím,“ dává naději případným nápadnicím pokerový démon.

A Staszko opravdu ví, jak peníze vydělat. Považte, jako vklad do soutěže investoval 180 tisíc! Jeho kamarád, který mu k jeho milionům pomohl, získá od Staszka tři miliony korun. Takže skromný chlapík z Třince rozhodně není skoupý.

Dámy, teď je zde šance pro vás! Pošlete Martinovi nabídku na seznámení prostřednictvím Blesk.cz. Na adresu tip@blesk.cz pošlete svou fotografii, jméno a to, proč by si Martin měl vybrat právě vás!


Úsměv na tváři pokerového milionáře Staszka
Úsměv na tváři pokerového milionáře Staszka

Vstoupit do diskuse
24
Články odjinud


Články odjinud