14. listopadu 2011 • 04:59

Šampionka Kvitová vyrazila na ples i s přítelem Pavláskem

Autor: Pavel Skořepa (Blesk)
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skončila jí sezona, tak si konečně začala užívat! Tenistka Petra Kvitová (21) si s přítelem Adamem Pavláskem (17) vyrazila na ples. Ten následoval po prostějovském galavečeru, během něhož královna letošní sezony přebrala cenu za přínos místnímu klubu, který z talentované české hráčky vychoval světovou superstar.



Foto 
Největší hvězda páteční noci se na galavečer (i pozdější ples) perfektně vymódila. Když šéf prostějovského tenisu Miroslav Černošek vyhlásil jméno Kvitové, zvedla se krásná žena v černých minišatičkách a se stříbrným motýlkem na krku. Po jejím boku seděl přítel Adam.

„Jsme jedničkou v republice, v Evropě a díky Petře Kvitové a Tomáši Berdychovi i ve světě,“ pronesl hrdě Černošek při oslavě 111. výročí od založení prostějovského tenisového klubu.

Pak už pět set pozvaných hostů zamířilo na noblesní večírek, kam si Kvitová, která letos vydělala ze všech hráček okruhu WTA jednoznačně nejvíc (90 milionů korun), odvedla svého mladého přítele. Posezonní radovánky však teprve Petře začínají.

„Teď pojedeme s Adamem do lázní,“ plánuje, jak si na chvíli odpočine od tenisu. Královna českého a v letošní sezoně i světového tenisu se skvělými výkony vyšplhala až na druhé místo světového žebříčku.

Díky triumfu na Wimbledonu, Turnaji mistryň i ve Fed Cupu je Kvitová největší adeptkou na vítězství nejen v tenisové anketě Zlatý kanár, ale také ve Sportovci roku. Ocenění od prostějovského klubu tak bylo evidentně jen první vlaštovkou v záplavě výročních triumfů.

Petra Kvitová s Radkem Štěpánkem
Petra Kvitová s Radkem Štěpánkem


Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud