15. prosince 2011 • 04:00

Donaha jako Cibulková? Na to já asi nejsem, říká šampionka Kvitová

Autor: top, bk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Iveta Benešová, Anna Ivanovič a nebo naposledy Dominika Cibulková. To je malý výčet světových tenistek, které se před objektivem svlékly donaha! S výjimkou Benešové, která odhalila celá prsa, sice nejintimnější partie svých těl zakryly rukama nebo ručníkem, i tak vznikly velmi žhavé fotografie. Petru Kvitovou v rouše Evině však nejspíš nikdy neuvidíme.



Ráda nakupuje, ráda vymění tenisky za boty na podpatcích. Že si Petra Kvitová potrpí na módu i hezké oblečení, se všeobecně ví. Potvrdily to i nedávné snímky, na kterých si rodačka z Fulneku poprvé vyzkoušela roli modelky.

Kvitová  nafotila profesionální snímky pro módní značku. „Takové focení pro mě bylo novinkou a musím říct, že jsem z toho byla docela unavená,“ přiznala druhá hráčka světového žebříčku deníku Blesk.

Že by se tenisová kometa odvážila i k nafocení odvážnějších sexy snímků, jak to učinily některé její kolegyně? „Že bych nafotila něco odvážnějšího jako třeba Dominika Cibulková, to si představit nedokážu. Na to asi nejsem...“ domnívá se Kvitová.

Škoda. Petra poté, co viditelně zhubla, patří k dalším pohledným ženám na kurtu. Kvitové to na snímcích v elegantních šatech moc sluší. Odváží se někdy odhalit víc?

Petra Kvitová.
Petra Kvitová.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud