8. února 2012 • 11:54

Luxusní narozeniny Ronalda. Nadělil si lamborghini za 10 milionů!

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo, asi jediný hráč, který může v soutěži o nejlepšího fotbalistu planety konkurovat Lionelu Messimu. Hvězdný Portugalec sází gól za gólem, s Realem vede španělskou ligu. K 27. narozeninám si dopřál luxusní dárek. Pořídil si nové Lamborghini Aventador, jehož cena se pohybuje okolo 250 000 eur (zhruba 10 milionů korun).



Ronaldo slavil narozeniny s přítelkyní, modelkou Irinou Shayk a rodinou. V soukromém podniku Ramses v Madridu poseděli déle než do půlnoci. V době party už ale Ronaldo měl největší dárek zaparkovaný v garáži.

Hvězdný útočník rozšířil svůj vozový park o luxusní sporťák Lamborghini Aventador, kousek stojící okolo 250 000 eur (zhruba 10 milionů korun). Italské žihadlo opatřil značkou CR7, v garáži má už 12 luxusních vozů.

Nový luxusní sportovní vůz Cristiana Ronalda, Lamborghini Aventador Nový luxusní sportovní vůz Cristiana Ronalda, Lamborghini AventadorFoto mexautomobile.com

Nový Ronaldův přírůstek, našlapané lamborghini, má pod kapotou 12válcový motor se silou 700 koní. Sporťák z omezené edice dokáže zrychlit z nuly na sto za 2,9 vteřiny.

U kanonýra Realu nejde o první luxusní auto. V garáži už má dva bentley, čtyři audi, dva mercedesy, jeden aston martin, maserati a porsche.

Opora španělského velkoklubu si dárek jistě zaslouží. Se 24 góly je nejlepším střelcem ligy a s Realem drží na čele tabulky sedmibodový náskok před Barcelonou.

Cristiano Ronaldo dotírá na sudího Teixeiru, který Realu neuznal gól
Cristiano Ronaldo dotírá na sudího Teixeiru, který Realu neuznal gól

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud