27. února 2012 • 16:05

Michal Kadlec chodí s dcerou Novotného: Sbalil dceru legendy!

Autor: Pavel Krejča (Blesk)
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V reprezentaci a bundeslize motá hlavy soupeřům, čarovat však umí i v soukromí. Michal Kadlec (27), opora fotbalového nároďáku a obránce Leverkusenu, doslova okouzlil Nicole Novotnou (22). „Na prvním rande se trochu opil a dělal kouzelníka. Bylo to roztomilé,“ říká dcera legendárního stopera Jiřího Novotného, který získal se Spartou 14 ligových titulů.



Michal Kadlec, syn slavného obránce Miroslava Kadlece (stříbrný na EURO 1996), je s půvabnou Nicole půl roku. Přitom původně mu ona domlouvala rande se svojí kamarádkou.

„Zahrála jsem si na dohazovačku. Chvíli to vypadalo dost nadějně, ale nakonec to dopadlo úplně jinak,“ povídá studentka, jejímž snem je pracovat pro módní časopis.

Michal sbalil Nicole na svoje povedené triky, ona ho zase upoutala ženskými zbraněmi.

„Na první pohled se mi líbil její vzhled. Zaujaly mě její velké modré oči. Jinak je to prostě takové roztomilé stvoření, se kterým se dokážu pořád smát. Navíc se strašně krásně umí vztekat, když jí něco nejde,“ popisuje Kadlec.

Miroslav Kadlec, otec Michala, má stříbro z EURA 1996Foto ČTK
Sparťanská legenda Jiří Novotný získal na Letné 14 titulůFoto ČTK

Jeho milou jste už možná někdy viděli v nějakém magazínu nebo v pořadu MTV, jehož tváří se v minulosti stala. Jednou by prý ráda bydlela v Londýně, ovšem to by musel Michal přestoupit z Leverkusenu třeba do slavné Chelsea.

„Momentálně svůj veškerý čas trávím v Německu nebo v Praze, kde mám rodinu a chodím do školy. V Německu vypomáhám v jedné německo-anglické školce. Je to zvěřinec, ale není nic krásnějšího než děti, které se na vás smějí. Ale na ty naše je zatím čas,“ naznačuje Nicole, že se svatbou nepospíchají...

Michal Kadlec s přítelkyní Nicole byli na první dovolené na Kubě. Nezapomenutelný zážitek, rozplývají se oba
Michal Kadlec s přítelkyní Nicole byli na první dovolené na Kubě. Nezapomenutelný zážitek, rozplývají se oba

Články odjinud


Články odjinud