23. března 2012 • 10:06

Miss formule 1. Buttonova slečna porazila zpívající dračici Nicole!

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE, ANKETA | Závodníci je mají rádi ve své blízkosti, fotografové si je zase vybírají, protože jsou krásné a slavné. Ve světě luxusní formule 1 je šarm partnerek samotných jezdců žádaným artiklem. Až někdy boxové uličky připomínají modelingová mola. Která z nich je nejhezčí? Podle německého deníku Bild má nejlepší vkus pilot McLarenu Jenson Button.



Krásná Jessica Michibata, partnerka Jensona Buttona
Krásná Jessica Michibata, partnerka Jensona Buttona

1.Jessica Michibataová (přítelkyně Jensona Buttona – McLaren)

Už v minulé sezoně šílela, když Jenson Button vyhrál “její” GP Japonska. Letos se japonská modelka Jessica Michibataová dostala do centra dění polibkem po úvodní GP Austrálie. „Jessica je kombinací japonské hrdosti a argentinské bezprostřednosti. Je půvabná a elegantní, z boxové uličky udělá pokaždé přehlídkové molo,“ řekla kulturní analytička stanice RTL Kai Ebelová.

Jessica Michibata, nejkrásnější partnerka jezdců formule 1 podle německého magazínu BildFoto www.fhm.com

2. Nicole Scherzingerová (přítelkyně Lewise Hamiltona – McLaren)

Byli spolu, rozešli se a zase jsou spolu. Navíc před úvodní GP Austrálie požádal britský pilot Lewis Hamilton svou přítelkyni a zpěvačku Pussycat Dolls Nicole Scherzingerovou o ruku. Kývla. „Mezinárodní superstar, šílená kráska. Snad bude letos častěji po Lewisově boku. Jemu to může jen zvednout náladu,” míní Ebelová.

Nicole ScherzingerFoto EPA

3. Isabell Reisová (přítelkyně Tima Glocka – Marussia)

Slečna neznámá, ale zato velmi pohledná blondýnka. Modelka a občasná herečka je přítelkyní Tima Glocka z týmu Marussia. “Isabel je z mého pohledu nejen perfektní žena pro závodního jezdce, ale také za ta léta bezvadnou kamarádkou. Pokaždé je vidět, že má styl v krvi,” říká Ebelová.

Isabell Reis, partnerka Tima GlockaFoto maxcdn.fooyoh.com

4. Vivian Siboldová (přítelkyně Nica Rosberga – Mercedes)

A další dech beroucí blondýnka. Tentokrát Vivian Siboldová, která je přítelkyní kolegy Michaela Schumachera – Nica Rosberga. “Vivian je nejen hezká, ale i velmi inteligentní. Pracuje jako architekt interiérů ve světových a luxusních hotelech,” tvrdí Ebelová.

Nico Rosberg a jeho partnerka Vivian SiboldFoto www2.pictures.zimbio.com

5. Jenny Dahlmannová (přítelkyně Kimiho Räikkönena – Lotus)

Populární Iceman má doma dračici. Hnědovlasou severskou krásku jménem Jenny Dahlmannovou. “Jenny je jeho dlouhá známost. A co vím, tato Miss Skandinávie má ty nejkrásnější velké oči na světě. Dobře, že se Kimi vrátil do formule 1,” dodala Ebelová.

Kimmi Reikkönen se svojí manželkou Jenny DahlmannovouFoto db3.stb.s-msn.com

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud