16. prosince 2012 • 15:34

Žádní herci či modelky. Finále Star Dance patří sportovcům

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Vypadli už herci, modelka, nebo zpěvák. A ve hře zůstali jen sportovci. Finalisty páté řady taneční soutěže StarDance jsou atletka Kateřina Baďurová a bývalý hokejista Martin Procházka. Ze semifinálového kola taneční soutěže vypadl v sobotu večer herec David Švehlík.



V sedmém kole si soutěžící vyzkoušeli letošní improvizační novinku "tanec na poslední chvíli". Soutěžní páry se teprve v přímém přenosu dozvěděly, na jakou hudbu budou tančit. Na přípravu choreografie pak měli dvacet minut.

Diváky i porotu nejvíce pobavil Procházka, který se svou partnerkou Terezou Bufkovou zatančil jive na písničku z filmu Shrek I'm A Believer. "Byl to odvaz, mě to obrovsky bavilo, asi díky té energii mezi vámi," zhodnotila jejich výkon porotkyně Eva Bartuňková.

Premiérový prvek taneční show se povedl i zbylým dvěma párům, které předvedly rumbu. V tanci Švehlíka s partnerkou Simonou Švrčkovou podle Bartuňkové nechyběla něžnost, příběh a odvaha. Vystoupení Baďurové, která tančí v páru s Janem Onderem, podle porotce Jana Révaie nebylo co vytknout.

Ve finále StarDance, které Česká televize odvysílá v sobotu 22. prosince, se poprvé utkají osobnosti ze světa sportu. Jeden z finalistů tak bude následovat akrobatického lyžaře Aleše Valentu, který soutěž vyhrál v roce 2007. Ostatní finále taneční show ovládli herci.

Martin Procházka tančí v soutěži s Terezou Bufkovou
Martin Procházka tančí v soutěži s Terezou Bufkovou

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud