3. února 2010 • 04:59

VIDEO: Smím prosit? Jak Tyson zářil při tanci

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tisíc činností, při kterých není těžké si představit boxera Mikea Tysona. Hospodská rvačka, znásilnění, pobyt ve vězení. Asi poslední místo, kde byste Tysona hledali, by byl ples. A přece právě tam by teď Tyson zaručeně zazářil – díky televizní show na způsob české Star Dance.



Tenhle mohutný chlap seděl dlouhé roky ve vězení za znásilnění, vybrané salónní mravy ho nikdy nešlechtily. Proto to na italské televizní stanici Rai Uno teď vypadalo tak nepatřičně.

Když boxer Tyson tančí:

Mike Tyson ve Star Dance
Video se připravuje ...

Načančaný parket, dámy v krásných róbách, upjatí hudebníci, noblesní atmosféra. Do toho vchází Mike Tyson, tmavý ranař s potetovaným obličejem. Mírně nervózní, ve skvěle padnoucím obleku s proužkem.

Vlastně docela připomíná rozklepaného gymnazistu na prvních tanečních. Těsně před tím, než řekne své první: „Smím prosit?“

Nakonec se ale bez problémů odváže. Nabízí rámě krásné tanečnici Eleně Coniglio, načež s ní před užaslými diváky předvádí skotačivý jive. Péruje při tom v nohách jak medvěd uhánějící po palouku, potí se jak při souboji o pás pro mistra světa. Fanoušci se ale skvěle baví, po tanci ho odmění dlouhým potleskem.

Mike TysonFoto ČTK/AP

Spokojená byla i jeho manželka Lakiha, která ho k účasti v televizní show přesvědčila. „Mike byl celý Fred Astaire,“ chválil boxera španělský list Mundo Deportivo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud