30. listopadu 2016 • 13:04

Dárek, u kterého se zapotíte? To je to pravé pro pořádného muže!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Představte si následující situaci: dostali jste dřevěnou bednu, která je na první pohled nedobytná. Zkoumavým pohledem sklouznete k přiloženému páčidlu. V tu chvíli se dárek mění z nejzáhadnějšího dárku na ten nejzábavnější. Otevření bedny dá zabrat, vyžaduje chvíli trpělivosti, nakonec se však každý ke svému pokladu probojuje. A co lze vlastně v bedně nalézt?



Kupříkladu nejprodávanější sportovní bednou je nařachaná bedna pro fitkaře, a to nejen pro ty, kteří s posilováním začínají, ale i pro ty, kteří jsou v posilovně již dlouho jako ryba ve vodě. Konec konců, dostatečnou prověrkou skutečné síly obdarovaného je již samotné vypáčení bedny.

V dalších sportovně zaměřených bednách najdete třeba vychytávky pro golfisty nebo rybáře, které návnady na kapry nadchnou natolik, že jedním kaprem Vánoce rozhodně neskončí.

Sázkou na jistotu je obdarování chuťových buněk – sám kapr je ostatně také jednou z dobrot bedny pro gurmána

Bedna pro gurmána Bedna pro gurmánaFoto Manboxeo

Skvělou alternativou nejen pro chladné zimní večery jsou bedny s těmi nejoblíbenějšími rumy či whisky. Má pán rád spíše víno? I pro něj je v Manboxeo připravená exkluzivní bedna. Absolutním bestsellerem je pak bedna s těmi nejlepšími západoevropskými pivy.  

Bedna pro pivaře Bedna pro pivařeFoto Manboxeo

Máte-li pocit, že by si obdarovaný namísto páčení pokladů z bedny více užil rány kladivem, má pro Vás Manboxeo skvělou alternativu, kterou je dárková karta zalitá v cihle. Dostane-li tak obdarovaný například cihlu pro cyklistu, může si vybrat jakýkoli z produktů partnerského cyklistického e-shopu. 

Dárková cihla s kladivem Dárková cihla s kladivemFoto Manboxeo

Většina z beden je k dostání jak v základní, tak rozšířené verzi, takže si každý může vybrat, jakou měrou chce obdarovaného potěšit.

Další originální dárky pro muže najdete na www.manboxeo.cz

Dejte nám like a sledujte nás!

.
instagram
Články odjinud