Jan Jaroch
20. ledna 2017 • 07:52

Plíškové psal „Gladiátor“ Crowe: Jsi silnější, než si uvědomuješ

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MELBOURNE | Trvalo jen 55 minut, než jí světová jednička ukázala palec dolů. Kristýna Plíšková byla ze svého výkonu ve 3. kole Australian Open s Angelique Kerberovou (0:6, 4:6) přepadlá, přesto nejméně na jednoho člověka udělala dojem. „Staneš se šampionkou, pokud se tak rozhodneš… Jsi silnější, než si uvědomuješ. Síla a čest.“ napsal jí po Twitteru hollywoodský herec Russell Crowe proslulý především díky filmu „Gladiátor“.



Když po utkání přišla na tiskovou konferenci, už tenistka o pochvalné zmínce od australské hvězdy věděla. „Je to milé, vždyť on je můj velký oblíbence. A teď ještě větší,“ usmála se Plíšková a s ústy od ucha k uchu dodala. „Asi tenisu rozumí…“

Díky zápasu, jenž se hrál na centrálním dvorci, se dostala do centra pozornosti. A uznala, že se s ní špatně vypořádala. Vždyť v prvním setu dostala kanára za pouhých 19 minut. „Asi jsem si naložila moc, čekala jsem, že to půjde mnohem lépe. Nervozita mě stála první set. Byla to trošku daň velkému zápasu, čekala jsem přitom, že to ustojím úplně v klidu. Což se teda úplně nepovedlo,“ povzdechla si s tím, že proti rychlonožce Kerberové si musíte výměnu vyhrát třikrát.

Ve druhé sadě už se ale začal na povrch drát i talent levoruké ranařky, vytvořila si brejkbol k vedení 4:2. „Škoda ho, nepovedl se mi čopovaný return. Přitom myslím, že set jsem mohla udělat bez větších potíží, aniž bych hrála nějaký světový tenis,“ mrzelo tenistku, která si 3. grandslamové kolo zahrála podruhé v životě. A po Australian Open by si měla ještě o trochu vylepšit současné žebříčkové umístění (58. příčka).

A navíc je tu pochvala od Russella Crowea.

Angelique Kerberové se raduje z postupu do dalšího kola
Angelique Kerberové se raduje z postupu do dalšího kola

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud