26. ledna 2017 • 16:30

Program Australian Open: Češky hrají o titul, Nadalovi jde o finále

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

První vítěznou trofej na grandslamovém Australian Open získají deblistky a dostane ji i česká hráčka. V pátek se totiž proti sobě ve finále čtyřhry žen od 6:00 SEČ postaví Lucie Šafářová a Andrea Hlaváčková. Zápas vysílá O2 TV Tenis.



Na dvorci Roda Lavera budou turnajové dvojky Šafářová s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou útočit na druhý titul v Melbourne. Úvodní grandslam sezony ovládly už předloni, kdy se daly dohromady. Pak vyhrály i French Open 2015 a loni US Open. Američanka se v případě triumfu udrží v čele deblového žebříčku.

Hlaváčková hraje nově s Číňankou Pcheng Šuaj a cestou do finále vyřadily například olympijské vítězky z Ria Jekatěrinu Makarovovou a Jelenu Vesinovou a nejvýše nasazené Caroline Garciaovou a Kristinu Mladenovicovou. Útočí na první společný grandslamový vavřín a každá shodně na svůj třetí v kariéře.

Páteční program Australian Open:

Rod Laver Arena: 5:00 SEČ Stosurová, Groth (Austr.) - Mirzaová, Dodig (2-Ind./Chorv.), nejdříve 6:00 Šafářová, Matteková-Sandsová (2-ČR/USA) - Hlaváčková, Pcheng Šuaj (12-ČR/Čína) - VYSÍLÁ O2 TV TENIS, 9:30 Nadal (9-Šp.) - Dimitrov (15-Bulh.).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud