7. srpna 2015 • 19:00

Ostuda na Davis Cupu! Zaber, tlusťochu, řvali na obézního tenistu

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že to tenisté v Davisově poháru nemají zvláště na soupeřově hřišti jednoduché, není nic nového. Zvláště, když je hostitelskou zemí Chile, kde fanoušci nechávají svému temperamentu dveře dokořán. To, co však příznivci domácího týmu předvedli směrem k reprezentantovi Mexika Danielu Garzovi, bylo však přeci jen trošku moc.



Že má 517. tenista světa nadváhu, to je vidět na první pohled. Hráč je to však jednoznačně šikovný, jinak by nemohl být v minulosti mezi nejlepšími třemi sty tenisty světa. Na to však příznivci Chile nebrali během zápasu 2. kola americké skupiny II Davisova poháru žádný ohled.

A tak si podsaditý chlapík během čtyřhry spolu s krajanem Lopezem Villasenorem  mohl z hlediště vyslechnout řadu narážek na svoji korpulentní postavu.

"Zaber, tlusťochu, hýbej se", znělo z hlediště. A to zdaleka nebylo vše. Další na Garza pokřikovali ironická slova o podvyživeném hochovi z ulice.

Mexický tenista to neměl s fanoušky vůbec jednoduchéFoto profimedia.cz

Rodák z Monterrey podlehl spolu se svým parťákem páru Podlipnik, Jarry drtivě 1:6, 1:6, 4:6, celý zápas pak ovládlo Chile v poměru 5:0. Daleko horší však byla ostuda, kterou zmíněný incident vyvolal.

"Je to ubohé, nemám k tomu co říct. Je mi těch lidí líto, nezajímají mě. Jsem už příliš zkušený, abych se tímto nechal rozhodit," hodnotil trapné scény na svou adresu třicetiletý tenista.

Daniel Garza přitom nemá v týmové soutěži vůbec špatnou bilanci. V singlu se může pyšnit pozitivní statistikou 16:8, v deblu je na tom ještě lépe 6:2. "Pokud jsou v Chile všichni lidé takoví, tak kdybych byl Chilanem, bylo by mi trapně, Uzavřel celý incident tenista.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud