5. února 2013 • 16:05

Kvitová si v Ostravě zahrála nohejbal. Výsledky se vrátí, věří

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Výsledkově poslední dobou hodně strádá, ale věří, že se vše v dobré obrátí. Petra Kvitová se chystá v Ostravě na víkendový Fed Cup proti Austrálii a užívá si klidu na přípravu v domácím prostředí. „Tím spíš, že jsme v Ostravě, takže to mám blízko k Fulneku, odkud pocházím. Jsem tu skoro doma,“ říká Kvitová.



„Na Fed cup se moc těším. Celý ten týden si už teď užívám, vrchol přijde o víkendu, kdy přidou fanoušci a v ostravské hale bude, věřím, zase výborná atmosféra,“ vykládala dobře naladěná Kvitová, která se svým koučem Kotyzou pilovala podání i bekhendy po čáře a pak si užila i tradiční nohejbal.

Petra Kvitová, která má v poslední době hodně mizerné výsledky, se v Ostravě chystá na první kolo Fed Cupu a spolu se svým týmem si zahrála i nohejbálek
Video se připravuje ...

Poslední dobou zažívá česká jednička těžké období. „Vím, že moje výsledky teď nejsou kdovíjaké, ale děláme všechno proto, aby se to zase vrátilo. Chce to ale čas, asi nějaký ten měsíc,“ řekla novinářům.

„Cítím se ale dobře,“ řekla před víkendovým vstupem do Fed Cupu, kde budou české tenistky obhajovat dva triumfy za sebou.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud