Květoslav Šimek
16. dubna 2014 • 17:45

Udělat prostitutku? Lehce! Ale předveď sociologa, bavily se tenistky

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohodu před semifinálovou bitvou ve Fed Cupu s Itálií (19. a 20. dubna v Ostravě) si české tenistky po trénincích vylepšily i vítězstvím ve společenské hře Activity nad mužskou částí realizačního týmu. Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Klára Koukalová a Andrea Hlaváčková vrátily partě kolem nehrajícího kapitána Petra Pály prohru z minulé akce v Seville.



„Byla to sranda, perfektně jsme se bavily,“ pochvalovala si Klára Koukalová společenskou hru, která tenistkám vyplnila večer po trénincích.

Hru Activity si zahrály tenistky už během prvního kola Fed Cupu ve Španělsku. Zápasy se tam kvůli špatnému počasí a dešti protáhly, takže si tím zkrátily čekání na zápasy. Tehdy vyhráli chlapi. V Ostravě byla na programu odveta.

Activity ovšem tenistky nehrají podle klasických pravidel. Každý z týmu napíše na papír profesi a zástupce druhé strany se ji snaží svým spoluhráčům pantomimicky předvést. Měří se čas, a kdo všechno zvládne nejrychleji, vyhrává.

„Největší problémy dělají zdánlivě nevinné profese jako ajťák, referent nebo sociolog,“ líčili členové chlapského týmu průběh hry. „Zatímco taková prostitutka nebo inseminátor, to se předvádí a ukazuje lehce.“

Nehrající kapitán Petr Pála tak musel po semifinálovém vyřazení hokejové Sparty (k velké radosti brněnské rodačky Lucie Šafářové) přestát další prohru. „Tentokrát byly holky lepší…“ pokrčil rameny Pála.

A která z tenistek byla tahounem týmu? „V aktivitách je nejaktivnější Andrea Hlaváčková, jde jí to moc dobře,“ usmívala se Klára Koukalová. „Hádání, i ukazování. Je nebezpečná, kluci se jí bojí.“ Koukalová ovšem chválila i kapitána Pálu. „Jo, jo, tomu to jde taky dobře, byla to sranda.“

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud