27. října 2015 • 11:39

Hlasujte pro Kvitovou a Šafářovou! Srdce Fed Cupu můžou vyhrát dvě Češky

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrchol ženské tenisové sezony v Česku se kvapem blíží. O víkendu 14. - 15. listopadu v pražské O2 Areně vypukne finálová bitva Fed Cupu mezi Českem a Ruskem. Mezinárodní tenisová federace (ITF) zveřejnila jména čtyř hráček, které se dostaly do finální nominace na cenu Srdce Fed Cupu. Mezi tenistkami, které měly podle poroty v letošním ročníku největší podíl na úspěchu své země, jsou i Petra Kvitová a Lucie Šafářová.



Vedle českých tenistek se do závěrečné čtyřky dostaly i Anastasija Pavljučenkovová a Jelena Vesninová z Ruska. Vítěze oznámí ITF právě během blížícího se finále Fed Cupu v Praze. Ten dostane prémii 10 000 dolarů, která půjde na tenistkou vybrané charitativní účely.

O celkovém vítězi už ale nerozhoduje odborná porota, nýbrž sami fanoušci. Na stránkách ITF běží v období 26. - 29. října hlasování, kde lze vybrat svou oblíbenou hráčku a poslat jí hlas.

"Cena Srdce Fed Cupu je určená tenistce, která pro svou zemi odehrála mimořádné zápasy v celé soutěži," vysvětlil prezident ITF David Haggerty. Porota, která vybrala finálovou čtyřku, u hráček zohledňovala i jejich chování mimo kurt, styl reprezentování ve Fed Cupu a celkový přínos pro tenis.

Pro české tenistky můžete hlasovat ZDE

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud