13. listopadu 2016 • 22:30

Skvělá práce! Fedcupové hrdinky ocenili Čech, Navrátilová i Šafářová

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenisové legendy Ivan Lendl i Martina Navrátilová přispěchaly pár minut po vítězství tenistek ve Fed Cupu s gratulací. Češky v neděli vyhrály finále ve Francii 3:2 a získaly stříbrnou trofej potřetí za sebou. Stranou nezůstala ani Lucie Šafářová, která se v minulosti velkou měrou na českých triumfech podílela.



"Gratulace českému týmu k dalšímu vavřínu. Je jich nepočítaně. Do toho!!!" napsala bývalá světová jednička Navrátilová na twitteru.

Lendl poslal podle manažera týmu Miroslava Černoška gratulaci v textové zprávě v podobě pěti srdíček, značících pět českých výher za šest let.

Fotbalový brankář Petr Čech na sociálních sítích napsal, že české hráčky přidaly další díl do sbírky. "Gratulace," dodal hráč Arsenalu.

Pozadu nezůstal ani twitter české hokejové reprezentace. "Gratulujeme tenisovým kolegyním k dovršení zlatého hattricku ve Fed Cupu, parádní práce!"

Stranou nemohla zůstat ani další česká tenistka, která se v minulosti výraznou měrou zasloužila o české fedcupové úspěchy, Lucie Šafářová. "Další pohár pro Česko, gratulace," psala brněnská rodačka.

Slova uznání měla pro český tým i parťačka Karolíny Plíškové z Turnaje mistyň, kde spolu obě tenistky hrály čtyřhru, Julie Görgesová. "To bylo finále! Gratulace českým tenistkám, ale i Francouzkám, byla to parádní bitva," psala německá tenistka.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud