8. června 2015 • 17:10

Serena umí z obou stran! Proti Šafářové vyhrála výměnu i levačkou

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Serena Williamsová se ve finále French Open musela hodně snažit, aby zdolala ve třech setech Lucii Šafářovou. Jednu z výměn v závěru duelu dokázala vyhrát jen díky tomu, že zdánlivě ztracený míč odehrála důrazně od základní čáry levačkou! I to dokazuje, jak velkou šampionkou tahle Američanka je.



Hru levou rukou Serena Williamsová praktikuje poměrně často, alespoň s ohledem na to, že je pravačkou a nepotřebuje to. Před čtyřmi lety si dokonce zapinkala v rámci sázky s americkým rapperem Drakem, který jí v jedné ze svých písniček slíbil, že ji porazí, pokud bude hrát levačkou, a následně ji taky porazil.

Ale aby chytla raketu do levé ruky a mydlila tak do tenisáku od základní čáry v rozhodujícím setu grandslamového finále? To je úplně jiná káva. Takhle to vypadalo v Paříži:

Sereně ovšem nic jiného nezbývalo, protože Šafářová ji rozběhala za základní čarou a jeden z míčů jí poslala do protipohybu do levé strany. Šampionka nelenila, přehodila si raketu na levačku a míč vrátila zpět. Krátce poté Šafářová vyhodila míč do autu a fiftýn šel za Serenou.

VIDEO: Serena trénuje hru levačkou¨

Djokovič na Wawrinku ve třetím setu nestačil.
Djokovič na Wawrinku ve třetím setu nestačil.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud