26. května 2017 • 08:40

Kvitová blízko French Open! Trénovala se Šafářovou, rozdávala úsměvy

Autor: ČTK, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po prožitém martyriu konečně rozdává úsměvy na celé kolo. A k tomu s raketou v ruce! Česká tenistka Petra Kvitová dnes v Paříži oznámí, zda se po vážném zranění ruky z prosincového přepadení představí poprvé v akci a bude hrát French Open. Návrat vypadá nadějně - Kvitová se už pilně chystá na dvorcích, zatrénovala si i s krajankou Lucií Šafářovou a obě z toho měly velikou radost.



Dvojnásobná vítězka Wimbledonu má ve 14:30 tiskovou konferenci v areálu Roland Garros, ale již v poledne se uskuteční los dvouhry. Je možné, že v pavouku se objeví i Kvitová .

"Držte mi všichni palce, ať vše dopadne dobře a já mohu v Paříži hrát," napsala 27letá hráčka ve středu na sociálních sítích při odletu do francouzské metropole.

Ve čtvrtek si na Roland Garros zatrénovala a zdá se, že skutečně bude hrát. Na kurtu se potkala s krajankou Lucií Šafářovou a obě zářily. Kvitová si tenis viditelně užívá a váží si toho, že je zpátky.

Turnaj začíná v neděli a bývalá světová dvojka bude nejspíš hrát dřív, než se očekávalo. V prosinci bronzovou olympijskou medailistku Ria přepadl neznámý pachatel v bytě a pořezal jí všechny prsty levé ruky, v které drží raketu.

Hned 20. prosince podstoupila operaci a prognóza lékařů zněla, že nejdříve za půl roku bude moci ruku plně zatížit. Kvitová ale trénovala na kurtu již od začátku května.

České tenisové kamarádky a spoluhráčky z Fed Cupu Petra Kvitová a Lucie Šafářová si zatrénovaly v Paříži
České tenisové kamarádky a spoluhráčky z Fed Cupu Petra Kvitová a Lucie Šafářová si zatrénovaly v Paříži

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud