19. září 2017 • 23:10

Velká ztráta pro Laver Cup. Do Prahy nedorazí hvězdný Argentinec Del Potro

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výběr světa na tenisovém Laver Cupu přišel o jednu ze svých hvězd. Do Prahy nepřijede charizmatický Argentinec Juan Martín del Potro, kterého v sestavě Johna McEnroea nahradí americký mladík Frances Tiafoe. Odstoupení vítěze US Open z roku 2009 Del Potra oznámili večer organizátoři.



"Nejsem po semifinále US Open natolik fit, abych mohl hrát, což se smutkem oznamuji. Potřebuji více času, aby se moje tělo dalo úplně dohromady. Bylo mi ctí, že jsem byl nominován, a věřím, že soutěž bude úspěšná," řekl Del Potro.

Tiafoe v týmu doplní krajany Sama Querreyho, Jacka Socka a Johna Isnera, Australana Nicka Kyrgiose a Kanaďana Denise Shapovalova.

Tým Evropy, který vede Björn Borg, je po odstoupení Del Potra ještě větším favoritem. V jeho sestavě jsou Švýcar Roger Federer, Španěl Rafael Nadal, Rakušan Dominic Thiem, Němec Alexander Zverev, Chorvat Marin Čilič a Tomáš Berdych.

Jak vypadají týmy

EVROPA: Rafael Nadal, Roger Federer, Alexander Zverev, Marin Čilič, Dominic Thiem, Tomáš Berdych, kapitán: Björn Borg, asistent: Thomas Enqvist

SVĚT: Sam Querrey (USA), John Isner (USA), Nick Kyrgios (Aus.), Jack Sock (USA), Frances Tiafoe (USA), Denis Shapovalov (Kan.), kapitán: John McEnroe, asistent: Patrick McEnroe

Rod Laver je v Praze! Dostal set korespondenčních lístků se svojí podobiznou
Video se připravuje ...

Rivalita s Nadalem jde při Laver Cupu stranou, budu mu naplno fandit, říká Federer
Video se připravuje ...

Tomáš Berdych zve na Laver Cup. Je na co se těšit, hlásí
Video se připravuje ...




Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud