11. září 2016 • 22:22

Tak slaví BUCIE! Šafářová nasadila parťačce pohár z US Open na hlavu

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Říkají si tým Bucie a po neděli mají v kapse už třetí grandslamový titul ve čtyřhře. A Lucie Šafářová s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou si triumf na US Open po finálovém dramatu s Francouzkami Carolinou Garciaovou a Kristinou Mladenovicovou náležitě vychutnaly.



„Pořád nevěřím tomu, co se stalo,“ vykládala před slavnostním ceremoniálem dojatá Lucie Šafářová , která se od loňského podzimu jen těžko vzpamatovávala z bakteriální infekce. Pak ale spolu s  Barborou Strýcovou získala bronz na olympiádě v Riu a teď opět vystoupala na vrchol s o dva roky starší americkou parťačkou.,

Pohár jako klobouk, americké podkolenky i selfie se zpěvákem Redfoo. Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová, neboli tým Bucie, slaví svůj triumf na US Open.
Pohár jako klobouk, americké podkolenky i selfie se zpěvákem Redfoo. Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová, neboli tým Bucie, slaví svůj triumf na US Open.

Jednatřicetiletá Matteková-Sandsová si také v sezoně prošla zdravotními problémy. „Je to hrozně emotivní, měla jsem trable se zraněním, tohle je úžasný výsledek,“ rozplývala se drobná olympijská vítězka z Ria ve smíšené čtyřhře. Na finále, možná i jako připomínku výročí atentátů 11. září 2001, oblékla podkolenky s americkou vlajkou.

„Díky moc, Bethanie, jsi skvělá kmoška i deblistka,“ vysekla jí ještě poklonu Šafářová, než obě převzaly stříbrný pohár pro vítězky. I když tak jednoduché to nebylo, věčně rozesmáté parťačky si ještě musely prohodit místa...

A pak mohlo jejich rozpustilé veselí propuknout naplno. Výbuch smíchu způsobila hlavně Češka, která nasadila své kamarádce stříbrnou mísu na hlavu jako klobouk.

Následovalo tradiční vítězné „selfíčko“ samotných tenistek a pak i společný snímek s extravagantním zpěvákem Redfoo, který se s týmem Bucie přátelí. Před časem bývalý přítel Victorie Azarenkové dokonce s Šafářovou natočil vtipné hudební video...

Vše o tenisovém US Open 2016 čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud