20. června 2014 • 12:24

Velká proměna vítězky Wimbledonu po roce! Přibrala a prohrála se školačkou

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je proměna! Před rokem slavně vyhrála Wimbledon, jen pár týdnů poté ukončila kariéru. A teď se francouzská tenistka Marion Bartoliová vrátila zpátky do Anglie a znovu si zahrála tenis. Je vidět, že po konci kariéry se už nestará o svoji kondici. Hodně přibrala a v exhibičním zápase dokonce podlehla patnáctileté školačce.



Loni jen šest týdnů po největším triumfu svojí kariéry přišla Bartoliová se šokujícím prohlášením. "Moje tělo už prostě nemůže. Od začátku roku jsem si prošla řadou zranění. Po 45 minutách nebo hodině hry mě všechno bolí," oznámila po vyřazení na turnaji v Cincinnatti.

Teď se vrátila devětadvacetiletá hráčka zpátky a týden před začátkem Wimbledonu, kde už nebude obhajovat titul, si zahrála v Liverpoolu exhibiční zápas proti patnáctileté školačce Jodie Burrageové.

Marion Bartoliová ztratila hodně ze své kondice
Marion Bartoliová ztratila hodně ze své kondice

Juniorka slavnou soupeřku porazila v prvním setu 7:5, druhý Bartoliová vzdala za stavu 2:3 kvůli problémům s pravým kolenem. Špatnými pocity po konci zápasu rozhodně netrpěla. „Je to v pohodě, už nepotřebuju vítězit,“ řekla stále ještě úřadující wimbledonská šampionka.

Jodie Burrageová si ze zápasu odnesla velký zážitek. „Když jsem šla na kurt, přála jsem si vyhrát alespoň jednu hru. Když jsem vedla 4:0, najednou jsem si říkala – Panebože, můžu získat celý set,“ rozplývala se hráčka, které patří na juniorském světovém žebříčku 208. místo.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud