13. července 2015 • 10:28

Djokovič a Serena: Bláznivý taneček na večeři šampionů Wimbledonu

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zažít tenhle večírek je snem každého tenisty. Vstupenka na večeři šampionů totiž znamená, že jste právě vyhráli nejslavnější turnaj na světě – Wimbledon. Nedělní večer si v pozici hlavních hrdinů vychutnala Serena Williamsová s Novakem Djokovičem, kteří při tradičním pózování s trofejí předvedli rozpustilý taneček.



Pro Novaka Djokoviče to byl dvojnásobně významný den. V neděli měl první výročí svatby, ve finále Wimbledonu zdolal Rogera Federera a získal svůj třetí titul, čímž se vyrovnal svému trenérovi Borisu Beckerovi.

Po svém triumfu tak každému doporučoval vstup do manželství. Srb se navíc v říjnu stal otcem. „Od doby, co jsem se oženil a stal se otcem, jsem neprohrál moc zápasů a vyhrál docela dost turnajů,“ usmíval se Djokovič.

Novak Djokovič tleská do rytmu Sereně Williamsové na večeři šampionů po skončení Wimbledonu
Novak Djokovič tleská do rytmu Sereně Williamsové na večeři šampionů po skončení Wimbledonu

V sezoně zatím prohrál pouhé tři zápasy a od svatby má neuvěřitelnou bilanci 72:7, čímž se s přehledem drží na pozici světové jedničky. „Jestli vyhrávám, nebo pohrávám, rodina je tu pořád. Když se vrátím domů, najednou nejsem tenista. Jsem otec pro Stefana a manžel pro Jelenu. Díky téhle vyrovnanosti můžu hrát skvěle tenis,“ vysvětloval devítinásobný grandslamový šampion.

„Doporučuju každému hráči: ožeňte se, mějte děti a užijte si to,“ dodal Djokovič, který jako tradičně bavil diváky pojídáním wimbledonské trávy. Na slavnostním bále pak vyhecoval ke vtipnému tanečku před trofejemi ženskou vítězku Serenu Williamsovou .

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud