11. července 2017 • 10:30

Tým Bucie nic nezastaví! Šafářová s Mattekovou si střihly „ruční“ taneček

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový taneček plánovaly na oslavu vítězných duelů ve čtyřhře na slavném Wimbledonu, osud tomu ale chtěl jinak a americká tenistka Bethanie Matteková-Sandsová se místo toho vzpamatovává z hrozivého zranění kolene. Když ji ale přišla navštívit parťačka Lucie Šafářová, „tým Bucie“ neodolal a vystřihl si novou choreografii alespoň vsedě.



„Když nemůžu předvést nový tanec s  Lucií Šafářovou na kurtu, Shaun T (fitness trenér) pro nás přišel s malou „rukografií“ (v angličtině handography),“ napsala Bethanie Matteková-Sandsová na Instagram k videu, kde s českou kamarádkou rozesmáté předvádí vtipnou choreografii. Akorát kvůli zranění Američanky vsedě.

Bethanie Matteková-Sandsová předvedla s parťačkou Lucií Šafářovou sedící ruční tanec
Bethanie Matteková-Sandsová předvedla s parťačkou Lucií Šafářovou sedící ruční tanec

„Mám obrovské štěstí, že mám tak skvělou parťačku a přátele, kteří mi pomáhají se smát, když se cítím mizerně,“ dodala deblová světová jednička, která si ale po operaci kolene bude muset dopřát zřejmě delší pauzu.

„Tým Bucie plánoval nový taneček… ani události posledních dnů nás nezastaví,“ přidala se na sociální síti i Lucie Šafářová. „Děkuji ShaunT za úžasnou podporu, pozitivitu a choreografii pro nás! Beth je bojovník!“ ujistila česká tenistka, že s Američankou plánují dobýt další grandslamové tituly.

Bethanie Matteková-Sandsová se vážně zranila na začátku třetí sady čtvrtečního utkání druhého kola dvouhry s Rumunkou Soranou Cirsteaovou. Při náběhu na síť uslyšela prasknutí a pak se skácela k zemi.

"Nejradši bych se na nohu ani nekoukla, ale strašně to tlačilo a koukla jsem se. První, co jsem si pomyslela, že je koleno vykloubené nebo zlomené. Justin (manžel) mi říkal, ať se na nohu nekoukám, ale už bylo pozdě," popsala později zranění, kdy si vykloubila čéšku pravého kolena, přetrhla čéškový vaz a musí podstoupit operaci.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud