23. července 2009 • 13:17

Benešová osmifinále nedohrála

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Česká tenistka Iveta Benešová se s antukovým turnajem v Bad Gasteinu rozloučila v osmifinále, ve kterém vzdala německé soupeřce Andree Petkovicové.



Česká tenistka Iveta Benešová se s antukovým turnajem v Bad Gasteinu rozloučila v osmifinále, ve kterém vzdala německé soupeřce Andree Petkovicové. Turnajová čtyřka zápas skrečovala kvůli zranění levého stehna po hladce prohraném prvním setu 1:6. Do čtvrtfinále naopak po výhře nad Španělkou Nurií Llagosteraovou prošla Barbora Záhlavová-Strýcová.

Šestadvacetiletá Benešová měla problémy s pohybem a první sadu ztratila za 33 minut. Do druhého setu již nenastoupila. S výjimkou nedávného turnaje v Praze prošla přes osmifinále naposledy v březnu v Miami.

Z českých hráček zůstala ve hře pouze Záhlavová-Strýcová, která si poradila s Llagosteraovou 6:0 a 6:3. Její soupeřkou ve čtvrtfinále bude turnajová jednička Alizé Cornetová z Francie.

Tenisový turnaj žen v Bad Gasteinu (antuka, dotace 220.000 dolarů):

Dvouhra - osmifinále: Petkovičová (Něm.) - Benešová (4-ČR) 6:1, skreč.

Dvouhra - 2. kolo: Záhlavová-Strýcová (ČR) - Llagosterová (Šp.) 6:0, 6:3, Olaruová (Rum.) - Bammerová (3-Rak.) 4:6, 6:2, 6:1, Cornetová (1-Fr.) - Mayrová (Rak.) 3:6, 6:4, 6:1.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Hlaváčková, Hradecká (3-ČR) - Klöselová, Tvarošková (Něm./SR) 5:7, 7:5, 10:7.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud