8. června 2011 • 04:00

Takhle líbá Steffi! Show Grafové s Agassim

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Zářili úsměvy, rozdávali rozhovory, pózovali fotografům. André Agassi a Steffi Grafová, možná nejslavnější tenisový pár na světě, nadchli početné publikum na povedené exhibici v pražské O2 Areně. Podívejte se na zajímavé momenty z utkání!



André Agassi a Steffi Grafová, dohromady majitelé neuvěřitelných 30 grandslamových titulů, předvedli v Praze pořádnou show. Během smíšené čtyřhry, do které nastoupili proti českému páru Jiřímu Novákovi a Janě Novotné, dokázali, jakými byli skvělými tenisty.



Zejména André Agassimu úterní večer ve slušně zaplněné O2 Areně náramně svědčil. Už při dvouhře s Jiřím Novákem předvedl několik skvělých výměn, dařilo se mu i ve čtyřhře.

Před utkáním si s vítězem všech čtyř grandslamů přišel potřást rukou i Jaromír Jágr, bronzový medailista z nedávného hokejového šampionátu na Slovensku.

Během krátkého pobytu v Praze legendární tenisový pár dokázal, jak moc se oba pořád milují.  Na kurtu se na sebe neustále usmívali, nakonec se i políbili. Pusa Steffi jejímu milovanému Andrému jistě ozdobí nejednu stránku deníků i časopisů.

V rozsáhlé fotogalerii se podívejte na to, jak celý tenisový podvečer v O2 Areně vypadal.

Agassi v exhibiční čtyřhře po boku manželky Steffi Grafové
Agassi v exhibiční čtyřhře po boku manželky Steffi Grafové


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud