5. září 2011 • 09:30

VIDEO: Strach o Rafu! Nadal se v bolestech zhroutil pod stůl

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý hráč číslo jedna a současná dvojka světového tenisu Španěl Rafael Nadal na letošním US Open ještě neztratil ani set. Po zápase třetího kola, kdy porazil Argentince Nalbandiana 7:6 6:1 7:5, ale nahnal pořádný strach přítomným novinářům na tiskové konferenci. Když líčil své pocity ze zápasu, jeho tvář se zkroutila hrozivou bolestivou grimasou a "Rafa" se začal sesouvat pod stůl. Jak později tvrdil, zasáhla ho křeč.



K překvapení všech přítomných najednou přestal mluvit a začal dělat bolestivé grimasy. Jeho fyzicky náročná hra se projevila přímo před zraky novinářů.

Video: Rafael Nadal trpěl při bolestivých křečích

Na hráči bylo vidět, že opravdu trpí a má velké bolesti. Nejdříve se chytil za pravou nohu a snažil se ji natáhnout.

Když bolest neustupovala, opřel se o opěradlo křesla a mlčky trpěl. Poté se úplně sesunul z křesla, aby mohl nohu natáhnout a křeč ustoupila.

V místnosti byl na štěstí přítomen i Nadalův fyzioterapeut, který dal hráče během několika minut do pořádku, a rozhovor mohl pokračovat.

Nadal poté s úsměvem na tváři řekl: "Byla smůla, že jsem dostal křeč do přední i zadní strany nohy najednou. Navíc se to stalo na veřejnosti. Bylo opravdu horko. Já jsem toho v zápase hodně naběhal, takže to není nic neobvyklého," dodal Rafa.

Uvidíme, zda se problémy s křečemi neprojeví v dalším zápase. Na Nadala v osmifinále čeká překvapení turnaje Lucemburčan Gilles Muller.

Nadal měl velké křeče přímo na tiskové konferenci.
Nadal měl velké křeče přímo na tiskové konferenci.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud