4. června 2012 • 21:22

Auuu, to bolí. Ruská kráska Šarapovová spadla, ukázala kalhotky

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | FOTO | Postup do čtvrtfinále French Open přes Kláru Zakopalovou si musela pořádně vydřít. Světová dvojka Maria Šarapovová během třísetové bitvy kazila, chybovala, hádala se s rozhodčími. Srdnatě bojující Češku sice porazila, v jednom momentu ale měla namále - když na konci druhého setu uklouzla, což zaznamenali všudypřítomní fotografové.



Ruská kráska se proti české hráčce nečekaně zapotila. Nakonec po velkém boji nenapodobila řadu vypadlých favoritek a po vítězství 2:1 na sety postupuje do čtvrtfinále.

Šarapovová se především v druhém setu pouštěla do debat s rozhodčími, často bouchala s raketou a jen nevěřícně kroutila hlavou.

V jedné z výměn se mohla dokonce zranit. Světová dvojka za stavu 4:4 ve druhém setu dobíhala u základní čáry míček a nešťastně podklouzla. Naštěstí nešlo o nic vážného, Šarapovová se rychle oklepala.



Pozorné kamery i fotoaparáty zaznamenaly celé podklouznutí včetně růžových kalhotek, které měla Maria pod černou minisukní.

Šarapovové se podobný úraz přihodil v zářijovém duelu s Petrou Kvitovou v Tokiu. Po vlastním servisu si podvrtla kotník a byla několik týdnů mimo hru.

Maria Šarapovová v utkání osmifinále French Open proti Kláře Zakopalové
Maria Šarapovová v utkání osmifinále French Open proti Kláře Zakopalové

Vstoupit do diskuse
1

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud