Pavel Novotný
20. srpna 2012 • 05:00

Tenisová svatba: Krásná Benešová ulovila Rakušana Melzera!

Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký svůdník, kterému málokterá slečna odolá. Takovou pověstí se pyšní jednatřicetiletý rakouský tenista Jürgen Melzer. A na turnajích, kde běžně potkává řadu pohledných kolegyň, to pro něj opravdu nebyl problém. Teď se však zdá, že pohledný Jürgen byl definitivně lapen. V září by se měl oženit s půvabnou českou tenistkou Ivetou Benešovou.



V roce 2011 se mohli čeští fanoušci radovat z wimbledonského titulu Petry Kvitové. Možná si ale ani většina nestačila uvědomit, že další vavřín z All England Clubu získala i další Češka, Iveta Benešová.

Rodačce z Mostu se to povedlo ve smíšené čtyřhře, kde jí dělal partnera právě Melzer. A právě tady se dost pravděpodobně zrodila jejich love story. To s velkou jistotou vycítila i tehdejší přítelkyně Melzera, rakouská plavkyně Mirna Jukičová, která s předstihem hlavní město Británie opustila.

Teď by se měl šestatřicátý hráč světa stát partnerem české hráčky kromě tenisového dvorce i v životě. V září by se měla konat česko-rakouská svatba.

Velká událost se odehraje poblíž Vídně a bude stát za to. Objednán byl velký svatební dort od světoznámé vídeňské cukrárny Demel a i počet hostů by se neměl pohybovat jen v desítkách.

Jedny z nezapomenutelných momentů pro česko-rakouskou dvojiciFoto Profimedia.cz
Semifinalista Roland Garros z roku 2010 již v minulosti chodil s ruskou krasavicí Anastasii Myskinovou, slovenskou divou Dominikou Cibulkovou či současnou manželkou Radka Štěpánka Nicole Vaidišovou.

Rozhodující "mečbol" však promění až další Češka, šestapadesátá hráčka světa Iveta Benešová.

Podle slov Melzera je půvabná brunetka opravdu tou pravou. "Chci se určitě oženit. Ale pouze jednou. Možná jsem ze staré školy, ale věřím tomu, že manželství je posvátný svazek a mělo by být na celý život," říká Rakušan.

Obrovská radost česko-rakouského páru
Obrovská radost česko-rakouského páru

Vstoupit do diskuse
3

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud