25. května 2007 • 00:00

Ulihrach se opět představí na grandslamu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český tenis zažil úspěšný den v kvalifikaci na Roland Garros. Zvlášť velkou radost měl Bohdan Ulihrach, který se na turnaji "velké čtyřky" objevil naposledy v roce 2005.



Jednatřicetiletý český tenista Bohdan Ulihrach si po téměř dvou letech zahraje opět v hlavní soutěži na grandslamovém turnaji. Bývalý daviscupový reprezentant dnes stejně jako jeho další tři krajané uspěl ve třetím kole kvalifikace na Roland Garros a může se těšit na prodloužení svého pařížského pobytu. Ulihrachova poslední účast na turnaji "velké čtyřky" se váže k Wimbledonu 2005. Vedle Ulihracha v závěrečném kole kvalifikace uspěli i Lukáš Dlouhý, Ivo Minář a zkušená Květa Peschkeová, která porazila jinou Češku Renatu Voráčovou. Posledním českým želízkem zůstává Tomáš Zíb, jenž dnes své utkání s Christianem Rochusem nedohrál. Kvůli dešti přeložili pořadatelé zbytek zápasu za stavu 6:6 ve třetím setu na sobotu.


Výsledky: Muži - 3. kolo: Dlouhý (3-ČR) - Vicente (23-Šp.) 0:6, 7:5, 6:2, Ulihrach (ČR) - Giraldo (17-Kol.) 6:3, 6:3, I. Minář (ČR) - Dabul (Arg.) 6:4, 3:6, 6:4. Ženy - 3. kolo: Peschkeová (ČR) - Voráčová (15-ČR) 6:4, 6:4.

Témata: 
Články odjinud


Články odjinud