25. srpna 2014 • 00:00

Sledujte tenisový US Open na TV Tipsport živě a získejte zdarma 150 Kč!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozornost celého tenisového světa bude následující dva týdny upřena do New Yorku, kde v noci z neděle na pondělí začíná US Open. TV Tipsport vám ho od jeho začátku až po finále přinese v přímých přenosech. Sledujte živě a online souboje špičkových světových tenistů i vystoupení českých zástupců na US Open na TV Tipsport.



Kdo obsadí trůn po obhájci titulu Rafaelu Nadalovi? Bude se radovat Djoković, Federer, nebo bude vítězem úplně někdo jiný? Co předvede na dvorcích ve Flushing Meadows česká tenisová jednička a sedmý hráč světa Tomáš Berdych? Ženský turnaj má sice favoritku v Sereně Williams, ale na posledním Grand Slamu jsme se na TV Tipsport přesvědčili, že finále může mít i docela nečekané složení. V úspěch tak určitě věří i české hráčky v čele s wimbledonskou šampionkou Petrou Kvitovou.

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport, největší online sportovní televizi. Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte v akci Djokoviče, Federera či Berdycha. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud