30. září 2014 • 16:05

Tipsarevič nemůže běhat. Údery trénuje s nohou na židli!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Marcel Granollers a první kolo turnaje ve Valencii v roce 2013. To jsou poslední zápasová data u jména srbského tenisty Janka Tipsareviče. Od té doby se kdysi osmý hráč světa na dvorcích kvůli zdravotním potížím neobjevil.



Bez pár dnů již téměř rok trápí Tipsareviče problémy s patou. Díky tomu se propadl v žebříčku do šesté stovky, za chvilku ho nebude computer evidovat vůbec.

Přitom zezačátku to nevypadalo na nějaký vážnější problém. Operace zraněného chodidla se však nepovedla. Na zraněné patě se objevily nezhoubné nádory, které si vyžádaly další operativní zákrok. A další pauzu.

Tipsarevič trénuje údery s nohou na židli. Tipsarevič trénuje údery s nohou na židli.Foto Instagram.com

VIDEO: Tipsarevič svůj návrat na kurty nevzdává

Během dlouhé přestávky se však na rodáka z Bělehradu usmálo veliké štěstí. Manželka Biljana mu před osmi měsíci porodila dcerku.

Na to, že by definitivně odložil raketu do sklepa a věnoval se rodinnému životu, však Tipsarevič nemyslí. Do tréninku se pustil i o jedné noze. Druhou zraněnou končetinu má položenou na židli a pilně tak trénuje alespoň techniku.

"Práce nohou ještě není na patřičné úrovni, ale slibuji, že na tom pořádně zapracuju," píše s nadsázkou na sociálních sítích tenista, který má na na levé paži vytetován svůj oblíbený citát od Dostojevského "Krása zachrání svět."

JANKO TIPSAREVIČ
NAROZEN: 22.6.1984 v Bělehradě
VÝŠKA/VÁHA: 180cm/80kg
NEJLÉPE NA ŽEBŘÍČKU: 8. (2. dubna 2012)
VYHRANÝCH TURNAJŮ: 4
HRAJE RUKOU: pravou
PRIZE MONEY: 7,3 milionů dolarů

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud