20. listopadu 2014 • 19:10

Federera naštval rozhodčí z Francie. Prozradil, že křičela Mirka

Autor: as, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ano, jeho manželka Mirka opravdu v semifinále Turnaje mistrů provokovala soupeře Wawrinku, křičela na něj "Uplakánku". Švýcarský tenista Roger Federer se vzteká, že to vynesl ven francouzský rozhodčí Mourier. Ten celý incident popsal novinářům.



"Zaznamenal jsem, že Stan se chová podrážděně, když hrál na straně kurtu v blízkosti Federerovi lóže. Ptal jsem se ho, co se děje. Řekl 'Ona na mě mluvila' a já pochopil, že byl naštvaný na Rogerovu manželku," uvedl sudí Mourier v rozhovoru pro švýcarské webové stránky 20 Minutes.

Odkdy mohou rozhodčí dávat interview?!" zlobil se Federer. "Nemyslím si, že ve finále odvedl dobrou práci. Na začátku třetího setu chybně změnil výrok lajnového, potom už v tom byl docela zmatek," štvalo švýcarskou legendu.

Federer ale zdůraznil, že s Wawrinkou jsou jakékoliv spory zapomenuty. Oba se teď soustředí na to, aby zvládli víkendové finále Davis Cupu proti Francii. "Nešlo o nic vážného. Jsme kámoši, ne nepřátelé," uzavřel konflikt se svým parťákem.

Rozhodčí Cédric Mourier je Francouz. Jeho zemi by se rozkol dvou švýcarských hvězd před velkým finále náramně hodil. Možná právě proto neváhal a zápasovou konverzaci s Wawrinkou zveřejnil.

Stan Wawrinka a Roger Federer na tréninku před finále Davis Cupu proti Francii
Stan Wawrinka a Roger Federer na tréninku před finále Davis Cupu proti Francii

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud