8. prosince 2014 • 14:23

Tenista Andy Murray se chystá pod čepec, zasnoubení potvrdila jeho matka

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný britský tenista Andy Murray se bude ženit. Požádal svou dloholetou partnerku Kim Sears o ruku a svatbu plánuje na příští rok. Radostnou zprávu o zasnoubení potvrdila britskému deníku tenistova matka Judd Murray.



" Jsme nadšeni z Andyho zasnoubení a na svatbu se velmi těšíme. Syn je velmi tradiční. nejdříve požádal rodiče Kim o svolení, "řekla Judd Murray, bývalá tenisová trenérka a později i kapitánka britského týmu ve Fed Cupu. Andyho přivedla k tenisu, když mu byly pouhé tři roky. 

 Svou snoubenku Murray potkal v roce 2005 na US Open. Kim Sears se okamžitě stala jeho velkou podporou na tribuně. Nevynechá žádný velký turnaj. Nejvíce zatnuté pěsti však zcela jistě držela při Wimbledonu 2013, kdy Murray vybojoval Británii po více než sedmdesáti letech titul. Vyhrát nejprestižnější tenisový turnaj se mu podařilo pod vedením českého trenéra Ivana Lendla. 

Matka tenisty přesné datum svatby nepotvrdila, snoubenci však uvažují o říjnu příštího roku. Sedmadvacetiletý vítěz Wimbledonu i US Open si prý chce místo plánování spíše užívat své čerstvé zasnoubení.

Judd Murray si je však jistá tím, že ve svatební den svého syna si rozhodně nezatančí. Zřejmě na tom má podíl její účast v britské taneční televizní šou, kde se stala terčem kritiky.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud