26. dubna 2015 • 15:30

Trapná scéna! Rosol a Garcia si odmítli podat ruce. Diváci je vypískali

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně trapnou scénu předvedli ve čtvrtfinále turnaje v Bukurešti Lukáš Rosol a jeho přemožitel - španělský tenista Guillermo Garcia-Lopez. Po posledním míčku utkání si oba borci z neznámých důvodů odmítli podat ruce.



Lukáš Rosol má na turnaj v Bukurešti velmi dobré vzpomínky.  V roce 2013 celý podnik vyhrál, loni se probojoval do finále. V letošním roce však skončil právě na zmiňovaném Garciovi, kterému podlehl po bitvě ve dvou setech 4:6, 6:7.

Co však přebilo Čechovu prohru, byla událost bezprostředně po proměněném mečbolu Španěla. Garcia nejdříve vítězným gestem oslavil svůj postup do finále a vydal se směrem k hlavním rozhodčímu.

VIDEO: Tohle se oběma tenistům moc nepovedlo

Cestu však zcela ignoroval napřaženou pravici českého tenisty. Až po několika vteřinách se k Rosolovi otočil a chtěl se s ním pozdravit. Na to pro změnu nereagoval brněnský rodák a oba hráči se tak rozešli bez podání rukou. Oba tenisté byli za svůj nesportovní akt fanoušky po zásluze vypískáni.

Lukáš Rosol se po turnaji v Bukurešti žebříčkem propadne k padesátému místu, přeskočí ho Jiří Veselý, který se stane českou dvojkou a ve světovém pořadí najde v pondělí své jméno okolo 34. místa na světě, což je také jeho životní maximum.

Jiří Veselý ve finále turnaje v Bukurešti prohrál právě s přemožitelem Lukáše Rosola Garciou-Lopezem dvakrát 6:7.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud