3. května 2015 • 13:13

Chová se hloupě, přisadil si po výlevu Murray. Co řekl Rosolovi v šatně?

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Britský tenista Andy Murray poznal, jak nepříjemně se hraje proti Lukáši Rosolovi. Známý český hecíř ho v sobotním čtvrtfinále v Mnichově pořádně potrápil a neodpustil si svůj „trik“ – srážku při změně stran. Murray mu pak před výměnou vyčetl, že ho kvůli takovým věcem na okruhu nikdo nemá rád. „Pokud na takové věci neodpovíte, necháte jít zápas podle jeho záměrů,“ vysvětloval Brit svůj výlev. Jeho odpověď zabrala, duel s Rosolem otočil a v Mnichově si zahraje o titul.



„Vrazil přímo do mě a neměl k tomu jediný důvod,“ popisoval Murray po zápase, co předcházelo jeho hlášce, že Rosola „všichni nenávidí“. „Kdybych já do někoho bezdůvodně vrazil, omluvil bych se. Ale on to udělal a utíkal na druhou stranu,“ dodala světová trojka.

VIDEO | Podívejte se na Rosolovu kolizi s Murraym

„Jeho fitness trenér se mi pak omlouval. Neměl bych takové věci říkat, ale když někdo něco takového dělá a vy na to neodpovíte, necháte ho, aby si diktoval směr, kterým se bude zápas ubírat,“ vysvětloval Murray.

VIDEO | Podívejte se, jak Murray Rosolovi vynadal

A možná právě i tenhle moment mu pomohl k obratu v zápase po prohraném prvním setu. I na začátku toho druhého byla nálada pořádně vyhecovaná. „Před tím jsem s ním neměl žádné problémy, ale hodně hráčů říká, že dělává takové věci. Je to jen hloupé,“ nechal se slyšet Skot.

„Dodává to motivaci,“ prohlásila světová trojka na Rosolovu adresu. „A to jsem mu taky řekl v šatně,“ dodal Andy Murray, který ještě poznamenal. „Můj táta mi říkal, že když kopete kolem sebe, můžete ublížit jen sobě.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud