1. června 2015 • 14:55

Šarapovová po prohře: Šafářová se posunula na jiný level

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla zklamaná, ale z porážky v osmifinále Roland Garros nedělala žádnou velkou vědu. „Šafářová byla dneska o hodně agresivnější,“ uznala Maria Šarapovová po vítězství české tenistky, která se podle ní vyšvihla na novou úroveň.



„Byla schopná hrát na vyšší úrovni než já, a to delší dobu. Nedala mi žádný čas a na rozdíl ode mě hrála výborně do stran. To byl dneska podle mě hlavní rozdíl,“ vypočítávala Šarapovová na tiskové konferenci.

Světová dvojka, kterou ovšem po turnaji přeskočí Petra Kvitová , se potýkala i s nemocí, ale na to se rozhodně nechtěla vymlouvat. „Nechci o tom mluvit a nemyslím, že by to zápas nějak ovlivnilo. Vždycky dělám všechno naplno a dneska jsem do toho dala všechno. Nestačilo to, protože soupeřka byla lepší,“ prohlásila Ruska.

Lucie Šafářová posílá vzdušný polibek fanouškům po své výhře nad Marií Šarapovovou
Lucie Šafářová posílá vzdušný polibek fanouškům po své výhře nad Marií Šarapovovou

„Myslím, že se posunula na jiný level,“ vysekla Šafářové poklonu v odpovědi na otázku, jestli Češka není stále podceňovanou hráčkou. „Myslím, že je o hodně sebevědomější na obě strany. Hraje opravdu agresivně,“ vykládala Šarapovová.

„Řekla bych, že víc trénovala na antuce, což jí umožnilo využívat ty levácké střely do růžku ještě víc. A dělá to opravdu extrémně dobře,“ pochválila pětinásobná grandslamová šampionka svou přemožitelku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud