19. srpna 2015 • 12:50

Rebel Kyrgios radši vypadl: Kokkinakis v dalším kole? To ne!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na turnaji v Montrealu dokázal Nick Kyrgios vyřadit dvojnásobného grandslamového šampiona Stanislase Wawrinku. Pomohl si k tomu kromě výborných úderů i nečekaným tahem. "Sorry, kámo, ale Kokkinakis ti spal s přítelkyní," napálil Švýcarovi v průběhu druhého setu nemístnou poznámku Australan. Teď se mohl s "obviněným" Kokkinakisem potkat přímo v zápase druhého kola turnaje v Cincinnati, vzájemnému střetu se však porážkou s Gasquetem vyhnul. 



Tvrdou reakcí na adresu Wawrinky si však proti sobě kromě Švýcara a svého krajana poštval i řadu dalších tenisových hvězd včetně Federera, Djokoviče i Nadal. "Měl by být tvrdě potrestán. Tohle sem nepatří, snažíme se, abychom byli vzorem pro mládež a Nick to takhle devalvuje," prohlásil Federer.

Že je mladý? To pro něj není žádná omluva. Já si nic takového v jeho věku nedovolil. Kyrgiosovi chybí respekt, neuvědomuje si, že je před kamerami, že musí reprezentovat nás sport. Je to neomluvitelné," pustil se do Kyrgiose i Nadal.

Kokkinakis už na slova svého krajana doplatil během kvalifikačního zápasu na turnaj v Cincinnati, kdy se do něj během i po utkání pustil domácí Harrison. "Měj jsi od Stana dostat přes hubu," nešetřil svého soka Američan.

Harrison se pustil do Kokkinakise přímo na kurtu
Video se připravuje ...

Nechybělo moc a oba borci si o celé aférce a údajném vztahu Kokkinakise s Wawrinkou přítelkyní - tenistkou Donnou Vekičovou, mohli promluvit přímo na dvorci. Ve druhém kole turnaje v Cincinnati je totiž pavouk málem svedl do vzájemného souboje.

Zatímco Kokkinakis si v prvním kole poradil s Fogninim, Kyrgios za 56 minut až příliš jednoduše odevzdal zápas Gasguetovi, když uhrál pouhé tři gamy. Prohrát se světovou třináctkou není ostuda, ale přístup horkokrevného tenisty k utkání byl až příliš laxní.

Navíc ho vyřazení zjevně ani příliš nemrzelo. "Bylo těžké se soustředit, Richard hrál velmi dobře, moc jsem s tím dělat nemohl. Ale myslím si, že jsem odehrál dobrý zápas. Má to navíc i svoje výhody. Mám dost času připravit se na US Open. Nepotřebuji před tím odehrát moc zápasů, budu dobře připraven," nelámal si hlavu s jasnou porážkou Kyrgios.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud