3. listopadu 2015 • 21:02

Rosol vyhrál a narazí znovu na Nadala. Dál jde i debl Berdych, Štěpánek

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

TURNAJ V PAŘÍŽI | Lukáš Rosol oplatil na turnaji v Paříži měsíc starou porážku španělskému tenistovi Guillermovi Garcíovi-Lópezovi a po výhře 6:2, 2:6, 6:3 postoupil do druhého kola. V něm se utká se Španělem Rafaelem Nadalem, jehož trápil minulý týden v Basileji.



Třicetiletý Rosol vypadl s Garcíou-Lópezem před měsícem ve dvou setech na turnaji v Še-čenu, dnes však podobný výsledek nedopustil a porazil ho potřetí ze čtyř zápasů.

V druhém kole se 66. hráč světa utká se sedmým nasazeným Nadalem, jemuž se může pokusit oplatit týden starou porážku z Basileje. S bývalou světovou jedničkou byl Rosol minulé pondělí pouhé dva míčky od vítězství, ale nakonec podlehl ve třech setech.

Ve středu vstoupí do turnaje Tomáš Berdych, jenž právě v hale Bercy před deseti lety získal nejcennější titul v kariéře. Po volném prvním kole se pátý nasazený Čech utká se 149. hráčem světa Edouardem Rogerem-Vasselinem z Francie, s nímž v dosavadních dvou vzájemných duelech neztratil ani set.

Na vstup do soutěže ve dvouhře se Berdych úspěšně rozehrává v deblu společně s daviscupovým parťákem Radkem Štěpánkem. Český pár už postoupil do čtvrtfinále, dnes vyřadil po setech 7:6, 6:4 letošní vítěze US Open Pierra-Huguese Herberta a Nicolase Mahuta z Francie.

Dvouhra - 1. kolo:

Rosol (ČR) - García-López (Šp.) 6:2, 2:6, 6:3,
Bautista (Šp.) - Herbert (Fr.) 4:6, 6:3, 6:2,
Čorič (Chorv.) - Verdasco (Šp.) 6:4, 6:4.

Čtyřhra - 2. kolo:

Berdych, Štěpánek (ČR) - Herbert, Mahut (5-Fr.) 7:6 (11:9), 6:4.



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud