22. ledna 2016 • 17:49

Česká želízka v ohni Australského kotle zůstávají stále žhavá!

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boje na prvním Grandslamu sezóny jsou v plném proudu. Jak si tedy vedli čeští zástupci a co všechno je ještě čeká?



Petra Kvitová bohužel nezvládla svůj zápas druhého kola s Darií Gavrilovou. V prvním setu sice dvakrát vzala své soupeřce servis, ani jednou jej však nepotvrdila a zaplatila tak drahou daň v podobě ztráty první sady. V sadě druhé to pak vypadalo ještě hůře, přibývaly chyby a i přesto, že se Petře podařilo odvrátit servis na zápas, ztratila vzápětí svůj vlastní a loučila se s kurty v Melbourne s nahořklou příchutí v ústech.

Klára Koukalová, Lucie Hradecká, Kateřina Siniaková, Petra Cetkovská a k velkému překvapení všech i Jiří Veselý nezvládli svá první kola. Zejména Jiří Veselý byl v zápase s Argentincem Renzem Olivem velkým favoritem, ale tuto roli se mu bohužel nepodařilo potvrdit a po skončení zápasu se přiznal, že mu letošní účast v Austrálii bude ještě nějakou dobu ležet v žaludku.

Foto SYNOT TIP

O velké překvapení, tentokráte pozitivní, se postarala Kristýna Plíšková, která porazila domácí favoritku Sam Stosur ve dvou setech. I přes bolesti ramene se pak Kristýna bila jako lev a po obrovské bitvě prohrála svůj druhý zápas s Monicou Puigovou, která hrála od začátku roku nejlepší tenis své dosavadní kariéry.

Miláček českých fanoušků Davisova poháru Radek Štěpánek úspěšně prošel kvalifikací i prvním kolem a skončil až na raketě Stana Wawrinky, hrajícího v úžasné formě. Ale Lukáš Rosol, který už ve druhém kole znovu přesvědčil, že umí být hodně nebezpečným outsiderem. Překvapí v Melbourne znovu?

O další skvělý výsledek českých barev se postarala Denisa Allertová. Skvěle zvládla svůj zápas se Sabine Lisickou a ve třetím kole ji tak čeká Britka Johanna Konta.  Barboru Strýcovou rovněž očekává role outsiderky, ovšem daleko větší. Čeká na ni totiž hvězdná španělská puška – Garbiňe Muguruzaová.

Foto SYNOT TIP

Co čeká v postupujícím turnaji naše zbylé favority? Bude T. Berdych dál stoupat k vítězství?  Zvládne Karolína Plíšková svou těžkou bitvu?

Podpořte i vy svá želízka v ohni, fanděte s námi a vsaďte si na svého favorita! Co můžete získat? Kromě výhry za své sázky, můžete soutěžit také v unikátní hře SYNOT TIP CHALLENGE.

Foto SYNOT TIP

Co můžete získat? Jeden z luxusních zájezdů za největšími sportovními událostmi tohoto roku, atraktivní ceny v podobě elektroniky a sportovní výbavy nebo dokonce nové BMW 4 GRAN Coupé!

Stačí se přihlásit do SYNOT TIP CHALLENGE!

Pokud ještě nejste členy BENEFIT klubu, tak se nejprve musíte zaregistrovat a v registračním formuláři zatrhnout možnost "Chci se účastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE". Pokud již členem BENEFIT klubu jste, ale nejste přihlášení do naší unikátní soutěže, můžete to napravit v nastavení svého účtu.

Foto SYNOT TIP

Pokud si nebudete vědět rady, ochotně vám poradíme na bezplatné lince 800 888 100.

 

SYNOT TIP – DOSTANEME VÁS DO HRY

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud