25. října 2016 • 18:35

Vždyť jsou dvě ráno... Plíškovou na tiskovce zaskočil hodně zvláštní dotaz

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přes dvě a půl hodiny bojovala Karolína Plíšková ve svém prvním vystoupení na Turnaji mistryň s Garbiňe Muguruzaovou o premiérovou výhru. Když po fantastickém obratu, během kterého odvrátila mečbol, mohla vítězně zatnout pěst, v Singapuru již osmdesát minut běžel nový den. Překvapením však nebyl konec. Českou jedničku na pozápasové tiskové konferenci zaskočila netradiční otázkou jedna z novinářek.



Vyčerpaná, unavená, ale šťastná. Tak končila bitvu se španělskou grandslamovou vítězkou Karolína Plíšková . Na povinnou pozápasovou tiskovou konferenci se však dostala až kolem druhé hodiny ráno. Poté, co se po záplavě dotazů na nervydrásající duel s Muguruzaovou už pomalu chystala opustit sál, dostala poslední dotaz, který ji pořádně zaskočil.

"Ráda bych vám položila otázku od jedné z fanynek. Zkusila byste vybrat písničku, která by nejlépe popisovala váš život?" Angličtinou výborně vládnoucí Češka však byla netradičním dotazem zjevně zaskočená, a tak se pro jistotu žurnalistky zeptala.

"Cože bych měla vybrat?" Když se jí dostalo ujištění, že opravdu slyšela dobře, reagovala s úsměvem. "Tak je to opravdu zvláštní otázka. Jsou přeci dvě hodiny ráno. Opravdu vám teď nedokážu odpovědět, nejsem si jistá."

VIDEO: Karolína Plíšková - Garbiňe Muguruzaová



Neodbytné novinářce tak alespoň sdělila, jakou má oblíbenou hudbu. "Poslouchám pop, hiphop a hodně české písničky. Ale bylo by lepší, kdybyste se zeptala zítra," reagovala dobře naladěná Plíšková.

Jinak se tisková konference nesla v tradičním duchu, o zajímavé názory české tenistky však nebyla nouze ani pokud jde o čistě tenisová témata jako je jestřábí oko, které české tenistce během klíčových chvil zápasu několikrát pomohlo.

"Zachránilo mě. Jestřábí oko si beru podle pocitu a myslím, že jsem docela úspěšná. Ale byla chvíle, kdy jsem měla pocit bezmoci, že je všechno proti mně. Především lajnoví. Jedna udělala čtyři chyby v jednom gamu," přiznala Plíšková.

VIDEO: Karolína Plíšková na tiskové konferenci

Jinak však nejlépe podávající tenistka současnosti hýřila dobrou náladou. "Už dlouho jsem takhle pozdě nehrála a tohle je asi nejpozdější tiskovka, jakou jsem kdy absolvovala. Jenom nevím, kdy se vzbudím. Možná až ve středu," rozesmála novináře Plíšková

Česká tenistka se vyjádřila i k předcházejícímu duelu mezi Radwaňskou a Kuzněcovovou. "No, to jsem si ještě  říkala, že jsou trapný, že to takhle protahujou. Pak předvedu něco podobného," smála se rodačka z Loun.

Další soupeřkou Plíškové bude právě Ruska Světlana Kuzněcovová, (ONLINE na iSport.cz od 13:30) která se pro změnu ve vítězném duelu s Radwaňskou blýskla zkrácením svého copu během střídání stran.

Pokud Karolína Plíšková svoji rivalku porazí a zároveň Muguruzaová zdolá Agnieszku Radwaňskou, zajistí si finalistka US Open již v předstihu  postup do semifinále.

VIDEO: Světlana Kuzněcová a její problém s vlasy

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud