25. října 2016 • 16:31

Bez šance! Cibulková padla s Keysovou, Kerberová slaví druhou výhru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

TURNAJ MISTRYŇ | Světová jednička Němka Angelique Kerberová porazila na tenisovém Turnaji mistryň Rumunku Simonu Halepovou 6:4, 6:2 a po druhé výhře má blízko k semifinále. Ve druhém utkání Červené skupiny porazila Madison Keysová Slovenku Dominiku Cibulkovou 6:1, 6:4.



O dvou semifinalistkách tak definitivně rozhodnou ve čtvrtek závěrečné třetí zápasy. Kerberová má díky dvěma výhrám jako jediná situaci ve svých rukou a postup jí zajistí vítězství nad Keysovou. Teoretickou šanci ale stále má i Cibulková, jež je zatím jako jediná bez výhry a ve čtvrtek se utká s Halepovou. K naději na postup musí Rumunku, jež má stejně jako Keysová na kontě jednu výhru, porazit 2:0 na sety.

Osmadvacetiletá Kerberová dnes zvítězila nad Halepovou už počtvrté z letošních pěti vzájemných zápasů a navázala na úvodní výhru nad Cibulkovou. Semifinále Masters si může rodačka z Brém zahrát při čtvrté účasti poprvé v kariéře.

"Zůstala jsem v důležitých momentech klidná a snažila jsem se dobře podávat a hýbat se. To byl klíč k vítězství," uvedla Kerberová. "Cítím se dobře a hodně si věřím," dodala letošní šampionka Australian Open a US Open.

Keysová potvrdila své dlouhodobé statistiky proti Cibulkové, kterou porazila i ve čtvrtém vzájemném duelu. Američanka zápasu dominovala, připsala si 26 vítězných úderů proti pouhým šesti soupeřky a nečelila ani jednomu brejkbolu.

Ve středu čeká v Singapuru druhý zápas Karolínu Plíškovou, jež se o druhou výhru utká s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou.

Červená skupina:

Kerberová (1-Něm.) - Halepová (3-Rum.) 6:4, 6:2,

Cibulková (7-SR) - Keysová (6-USA) 1:6, 4:6

 1. Kerberová 2 2 0 4:1 2
2. Halepová 2 1 1 2:2 1
3. Keysová 2 1 1 2:2 1
4. Cibulková 2 0 2 1:4 0

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud