26. října 2016 • 04:40

Plíšková odpočívala a blbla i s Hrdličkou. Čeká ji ostříhaná Ruska

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V druhém duelu na Turnaji mistryň se může česká tenistka Karolína Plíšková hodně přiblížit postupu do semifinále. Proti ní bude stát Ruska Světlana Kuzněcovová, která v úvodním zápase překvapivě zdolala Polku Agniszku Radwaňskou. Jak Karolína Plíšková vstřebávala náročný vítězný duel se Španělkou Muguruzaovou a jak se chystá na Rusku?



Plíšková po náročném triumfu nad Gabrině Muguruzaovou absolvovala ještě v noci masáž, vyjetí na kole a ledovou vanu, aby tělo brzy zregenerovalo. "Snažili jsme se, aby šla co nejdříve do postele. Teď je důležitý spánek a kvalitní strava. Cítila se ale fajn. Nebyla ani moc unavená a hlavně bez zranění," řekl kondiční trenér Ivan Trebatický. "Nebývám tolik rozbitá," dodala čtyřiadvacetiletá hráčka.

Tenisový svět řeší ustřihnutý cop při zápase. Nejen Plíšková se divila - čtěte ZDE »

Světlana Kuzněcovová překvapila netradičním krokem Světlana Kuzněcovová překvapila netradičním krokemFoto sport

Volný den využila tenistka k dlouhému spánku. Po probuzení se cítila dobře, jen jí z povrchu trošku bolela záda. "Ale není to nic strašného. Jak říkám, den volna mi hodně pomůže. Měla jsem i masáž, budu připravená stoprocentně," ujistila směrem ke středečním zápasu s ruskou bojovnicí Světlanou Kuzněcovovou.

V úterý absolvovala Plíšková krátké rozcvičení a lehký trénink. "Šli jsme si zablbnout na půl hodiny. Potřebujeme co nejvíc sil ušetřit na další zápas," řekl kouč Jiří Vaněk. Došlo dokonce i na nohejbal s tenisákem, do kterého se zapojil i Plíškové přítel Michal Hrdlička .

Ještě před tím Vaněk na kurtu na svoji svěřenkyni posílal přeliftované míče a chtěl, aby je hrála brzy po odskoku. Podobně nepříjemný tenis totiž musí čekat od Kuzněcovové.

"Jen jsme tu hru lehce modelovali. Ale před zápasem toho vyzkoušíme trochu víc, protože na ty lifty potřebuje člověk být čerstvější na nohy. Teď se cítila unavenější, tak jsme to hráli víc z ruky. Budeme hrát větší zatížení," plánoval Vaněk.

Odpoledne Plíškovou nalíčili a hezky se oblékla, protože se stejně jako ostatní deblistky účastnila losování čtyřhry, do které se jako poslední osmý pár dostaly spolu s Němkou Julií Görgesovou. Při ceremoniálu přišla bouřka. "Ta mi nevadí, ale ať už to skončí, už chci jít na pokoj," přála si raději odpočívat.

ONLINE: Zápas Karolína Plíšková - Světlana Kuzněcovová sledujte od 13.30 zde »

Michal Hrdlička si dal fotku s přítelkyní Karolínou Plíškovou na Instagram
Michal Hrdlička si dal fotku s přítelkyní Karolínou Plíškovou na Instagram

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud