27. března 2017 • 21:39

Ostuda, jsem trapná! Strýcová se při prohře s Plíškovou hádala s koučem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Divná ruka v Karviné, zvláštní penalty v Boleslavi. Na Letné mohla být desítka
Reprezentace na Strahově v kompletní sestavě. První trénink pod Haškem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pikantní české osmifinále nabídl prestižní turnaj v Miami. Nasazená dvojka Karolína Plíšková v něm porazila Barboru Strýcovou 6:1 a 6:4. A známá bouřlivačka Strýcová dominanci své reprezentační parťačky v prvním setu nesla hodně těžce, což pocítil i její kouč Tomáš Krupa.



Barbora Strýcová si trenéra povolala na lavičku po prvním setu, ve kterém české jedničce vůbec nezvládla konkurovat. „Musíš hrát aktivněji,“ vybízel Strýcovou Tomáš Krupa. „Ale já neumím hrát víc aktivnějc, chápeš to, že z toho pak dělám chyby,“ oponovala mu evidentně rozladěná hráčka.

Podívejte se na sestřih zápasu i emotivní výměnu názorů na lavičce:

SESTŘIH: Plíšková v českém derby dominovala, Strýcová se hádala s koučem
Video se připravuje ...

„Ale když to budeš dál zvedat, tak dostaneš úplně na p*del,“ varoval svou svěřenkyni někdejší kouč Tomáše Berdycha . „Ale vždyť dostávám, tak je to jedno, ne,“ odsekla mu Strýcová, která nemohla na hru Plíškové najít recept. „Já se necítím, když mě ze všeho žene, bože můj…“ rozčilovala se dál světová dvacítka.

„To je ostuda, fakt že jo. Taková ostuda,“ vedla si Strýcová dál svou a na trenérovo ujištění, že není, spustila: „To je tak trapný, jsem úplně trapná.“

Ve druhé sadě Strýcová zabrala a po prvním prohraném servisu se dokázala ještě vrátit do hry. Ale pak opět nezvládla několik míčů a za stavu 2:3 si znovu pozvala Krupu na lavičku. Po chvilce vyzývání, aby zůstala aktivní a držela si sílu úderů, se radši zvedla a vrátila se beze slova na kurt…

Barbora Strýcová naštvaně reaguje v zápase proti Karolíně Plíškové na turnaji v Miami
Barbora Strýcová naštvaně reaguje v zápase proti Karolíně Plíškové na turnaji v Miami

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud