27. července 2017 • 16:47

Kuriózní skreč Plíškové. V Číně strčila palec do větráku, skončila v slzách

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po kuriózní zranění skončila ve 2. kole turnaje v čínském Nan-čchangu Kristýna Plíšková. Sestra nové světové jedničky musela zápas v přestávce po třetí hře totiž neopatrně strčila palec ruky do ventilátoru a kurt v doprovodu lékařky opustila v slzách. Nyní ji čeká dvoutýdenní pauza.



Zápas začala dobře, přesto do dalšího kola nepostoupila. Česká tenistka Kristýna Plíšková za stavu 3:0 v prvním setu nad Japonkou Nao Hibinovou zápas skrečovala. Na vině je kuriózní zranění, které si přivodila v přestávce mezi gemy.

Plíšková vstala z židle a chtěla posunout větrák, který ale z jedné strany nechránila mřížka, omylem však do něj strčila palec levé ruky a rázem ucítila bolest. Třetí nasazená tenistka se do zápasu nemohla vrátit, se zafačovaným prstem musela kurt opustit, nečekané zranění ji rozplakalo. "Rána je zašitá, za 14 dní by měla znovu hrát," informoval její manažer Michal Hrdlička.

Ze druhého kola turnaje v Nan-čchangu nepostoupila ani druhá Češka Tereza Martincová. I ta kvůli zranění ruky musela zápas skrečovat, dál tak postupuje Číňanka Pcheng Šuaj.

Kuriózní skreč Plíškové. V Číně strčila palec do větráku, skončila v slzách
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud