11. srpna 2017 • 19:20

Pokažená smeč, pak prohoz zády k síti. Kvitová vyhrála anketu o úder měsíce

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petra Kvitová se po zranění vrátila na kurty ve velkém stylu a za měsíc červenec ovládla anketu o úder měsíce na WTA Tour. Česká tenistka si vysloužila největší počet hlasů od fanoušků za křížný forhendový prohoz zády k síti po nepovedené smeči v utkání druhého kola turnaje ve Stanfordu proti Ukrajince Kateryně Bondarenkové.



Kvitová se stala druhou českou vítězkou ankety za sebou po Lucii Šafářové, jež dostala nejvíc hlasů za červen. Dvojnásobná wimbledonská vítězka duel proti Bondarenkové vyhrála 6:2 a 6:2, v následném čtvrtfinále už ale neuspěla.

V dalších anketách figurovala Kateřina Siniaková, jež byla po vítězství na turnaji v Bastadu mezi trojicí finalistek na hráčku měsíce a průlom měsíce. Jednadvacetiletá Češka skončila v obou případech druhá.

VIDEO | Vítězný úder Petry Kvitové v anketě WTA

Hráčkou července se stala americká vítězka ze Stanfordu Madison Keysová, ocenění za průlom se dočkala sedmnáctiletá Kanaďanka Bianca Andreescuová, jež hrála ve Washingtonu první turnaj WTA v kariéře a postoupila do čtvrtfinále.

Siniakové uniklo vítězství pokaždé těsně. S Keysovou prohrála o dvě procenta hlasů (36/34), s Andreescuovou dokonce jen o jedno (39/38).

Petra Kvitová na tenisovém turnaji ve Stanfordu svůj druhý zápas prohrála.
Petra Kvitová na tenisovém turnaji ve Stanfordu svůj druhý zápas prohrála.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud