30. listopadu 2017 • 20:48

Djokovič potvrdil Štěpánka! Volal mu v přímém přenosu, Čech byl za dveřmi

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to venku! Srbský tenista Novak Djokovič potvrdil, že jedním z jeho trenérů se stane Radek Štěpánek. A nebyl by to známý vtipálek Djokovič, aby z toho neudělal show pro fanoušky. Svému českému kamarádovi totiž mimo jiné volal v přímém přenosu na sociální síti. A když se domluvili, že si plácnou, ukázalo se, že Štěpánek na něho čeká v nedaleké kanceláři v Monaku... „Je to pro mě čest a nová, obrovská výzva. Vážím si toho a hrozně se na to těším. Začínám novou životní etapu,“ prohlásil Štěpánek pro české novináře v souvislosti s hvězdným angažmá.



Novak Djokovič si evidentně svůj vtípek hodlal užít co nejvíc. Spustil na Instagramu přímý přenos, pozdravil fanoušky, pochvaloval si, že klidně může někomu zavolat. A taky zavolal. Nejdříve překvapil dvě fanynky, pak "objevil" Radka Štěpánka ...

"Co děláš," ptal se český tenista, když přijal videohovor. "Já jsem v posilovně, ale nemůžu ti říct, co dělám, jsi přeci můj rival," vykládal Djokovič. "Ale já už nejsem žádný tvůj rival, nevím, jestli jsi sledoval zprávy, ale ukončil jsem kariéru," vysvětloval nicméně 'Štěpec' a srbského kamaráda tak vyloženě potěšil: "To je náhoda, že zrovna sháním trenéra, nechtěl bys to vzít ty?"

Štěpánek o Djokovičovi: Poprvé brečel, další zápasy si radši nepamatuju
Video se připravuje ...

Štěpánek se ovšem nechtěl dát, padaly vtípky o platu, Djokovič mu musel slíbit několik kokosů navíc. Když se nějak domluvili, připomněl Srb českému daviscupovému hrdinovi, že už je potřeba co nejdřív začít. "Na kurtu musíme být v podstatě už zítra," varoval.

Na Štěpánka si ale nepřišel. "Já můžu hned, už na tebe čekám," hlásil svému novému svěřenci. A když Djokovič otevřel dveře z posilovny, narazil přímo na rozesmátého českého tenistu...

Radek Štěpánek už na Novaka čekal v jeho kanceláři
Radek Štěpánek už na Novaka čekal v jeho kanceláři

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud