17. ledna 2017 • 18:34

Tipy pro sázkaře: Liverpool přejde přes Plymouth, Kamerun nezaváhá

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odvetné zápasy anglického FA Cupu, Africký pohár národů nebo ženský basketbal. I to najdete v dnešní nabídce sázkařských tipů. Nechte se inspirovat a naplňte svůj tiket těmito zápasy.



ŠLÁGR DNE:
Plymouth–Liverpool (FOTBAL, ANGLICKÝ FA CUP – OPAKOVANÝ ZÁPAS) – 20.45
Sázka: 2

Přístavní město v jihozápadní Anglii čeká velká sláva. Místní tým ze čtvrté ligy přivítá v opakovaném utkání slavný Liverpool, na jehož Anfield Road dokázal ubránit senzační remízu 0:0. Překvapivá plichta druhý tým League Two zřejmě ještě více posílila v bojích o postup do třetí soutěže, a tak o víkendu porazil průměrný Stevenage jasně 4:2. V domácím prostředí se jednalo o druhou výhru v řadě a páté utkání bez porážky (3 – 2 – 0, 11:5). V ligové soutěži má Plymouth domácí bilanci 8 – 3 – 3 (25:19), která ze sebe mimořádný respekt nesálá. Liverpool po čtyřech výhrách zaknihoval čtyři utkání, ve kterých třikrát remizoval a jednou prohrál. V Plymouthu má šanci tato čísla zvrátit znovu na vítěznou stranu. Reds o víkendu doma čeká v Premier League poslední Swansea, a tak by trenér Klopp nemusel největší hvězdy v dnešním utkání tolik šetřit.
Orientační kurz                       1,32:1 

Plymouth–Liverpool (FOTBAL, ANGLICKÝ FA CUP – OPAKOVANÝ ZÁPAS) – 20.45
Sázka: padne gól v 1. - 15. minutě – NE

Ačkoliv jsou jejich šance malé, lze očekávat ze strany domácích bojovný výkon. Plymouth v tomto utkání nemá, co ztratit, vrhnout se s favoritem do otevřené partie by ale byla sportovní sebevražda. Reds mají venku v Premier League druhá nejlepší čísla (6 – 4 – 2 a 23:17). Na hřištích soupeřů v této sezoně odehráli celkem patnáct soutěžních utkání. Ve většině z nich diváci viděli pomalý rozjezd střelců na obou stranách. Pouze třikrát se jedno z mužstev gólově prosadilo v úvodní čtvrthodině. Nejrychlejší góly padaly většinou kolem dvacáté minuty. Plymouth má v této sezoně doma odehraných šestnáct duelů (9 – 4 – 3, 29:20). Sám se v první patnáctiminutovce gólově prosadil jednou, ve třech případech ale nezachytil začátek utkání a prohrával brzy 0:1. Pokud se stejnému nešvaru vyvaruje proti velkému favoritovi, mohla by klapnout sázka na „malý zápas“.
Orientační kurz                       1,45:1

TREFY:
Kamerun–Guinea-Bissau (FOTBAL, AFRICKÝ POHÁR NÁRODŮ) – 20.00
Sázka: 1

Guinea-Bissau zarmoutila sázkaře v prvním utkání, když zápas proti domácímu favoritovi, Gabonu, vyrovnala v poslední minutě utkání na konečných 1:1. I když se ani Kamerunu nevyhnuly problémy při generační obměně reprezentace, patří nejen v Africe nadále k respektovaným týmům. Nejinak tomu bude i v dnešním duelu, kde by měl být výkonnostní rozdíl mezi soupeři znovu patrný. Kamerun v minulosti potkal Guineu-Bissau při kvalifikačním dvojutkání v play off v roce 2012. V obou duelech zvítězil 1:0.

Newcastle–Birmingham (FOTBAL, ANGLICKÝ FA CUP – OPAKOVANÝ ZÁPAS) – 20.45
Sázka: 1

Druholigový souboj by měl vyznít pro domácí. Jsou v psychické pohodě, jelikož vedou Championship, zatímco hosté jsou se ztrátou 19 bodů uprostřed tabulky. Pro „straky“ hovoří rovněž vzájemná bilance z posledních zápasů. V prosinci spolu soupeři odehráli druholigový mač a z vítězství 4:0 se radoval domácí Newcastle. To platilo i o předchozích dvou duelech na stadionu St. James‘ Park, které domácí vyhráli shodně 2:1. Pro úplnost: Newcastle má nyní doma bilanci 8 – 0 – 4 (26:13), Birmingham venku 3 – 5 – 4 (11:17). 

Southampton–Norwich (FOTBAL, ANGLICKÝ FA CUP – OPAKOVANÝ ZÁPAS) – 20.45
Sázka: 1

„Svatí“ poslední dvě domácí utkání s Norwichem vyhráli (4:2 a 3:0) a ve stejném duchu by se měl odehrát i dnešní duel. Stadion St. Mary’s letos není tak nedobytný, jako tomu bývalo v minulosti, a tak by dnes mohli mít určité šance i hosté. Jenže „kanárci“ zatím nevypadají, že by se měli po roce vrátit do Premeier League, natož, aby proháněli soupeře v poháru. V druhé lize je Norwich venku bezzubý (3 – 3 – 8, 18:28) a respekt nebudí ani jeho výsledky v Southamptonu za minulých 14 let (1 – 2 – 8, 12:24). 

Krakow–USK Praha (BASKETBAL, EUROLIGA – ŽENY) – 19.00
Sázka: 2

Pražský klub zatím drží jedno ze čtyř míst v play off. Na třetí příčce má šest výher a dvě těsné porážky (skóre +89). Vysokoškolačky obě utržily od dvou nejlepších celků skupiny – Kursku (66:69) a Fenerbahce (71:75). Nadějí jim může být fakt, že se s oběma družstvy utkaly venku. Polské hráčky jsou v osmičlenné skupině šesté (2 – 6, -46), což by pro ně na konci základní části znamenalo přesun do play off Eurocupu. Favorizovaným Pražankám nedá Wisla nic zadarmo, přesto by měly hostující hráčky uspět. 

DALŠÍ TIPY:

Sassuolo–Cesena  (fotbal, Italský pohár) – 17.30  1 

Waregem–Eupen  (fotbal, Belgický pohár – 1. zápas) – 20.45  1

US Fleury–Brest  (fotbal, Francouzský pohár) – 18.30  2

Prostějov–Most  (hokej, 1. liga) – 18.00  1

D. Goffin–R. Štěpánek  (tenis, Australian Open) – čtvrtek, 01.00  1

RK Helas Brno–Sparta Praha  (futsal, 1. liga) – 20.00  2

CRAZY TIP:
Pardubice–Albacomp Fehérvár (BASKETBAL, POHÁR FIBA) – 20.10
Sázka: 2

Pro východočeský tým je účast ve druhé fázi Poháru FIBA výbornou vizitkou. Český zástupce si dokonce v minulém kole připsal na své palubovce velmi cenný skalp francouzského Pau Orthez (92:77). Zopakovat takový výsledek proti maďarskému soupeři ovšem bude nesmírně těžké. Hosté vedou čtyřčlennou skupinu (3 – 1) se záporným skóre -6, což potvrzuje, že jejich výhry neměly velký rozdíl ve skóre. Například Pardubice porazili jen o šest bodů (84:78). Východočeši skupinu uzavírají (1 – 3, -43) a jelikož dnes musí vyhrát, aby si do posledního utkání zachovali šanci na postup, psychický tlak proti lídrovi skupiny by nemuseli ustát. Bookmakeři vypsali na domácí nízké kurzy (+/- 1,60:1), a tak na hosty lze ve vyrovnaném duelu vsadit v hodnotách téměř 2,60:1. 

VÍTE, ŽE:

Fotbalisté Kamerunu neprohráli osm mezistátních utkání po sobě (4 – 4 – 0, 11:5), z posledních pěti čtyřikrát remizovali 1:1.

Fotbalové „straky“ z Newcastlu neprohrály s Birminghamem šest utkání za sebou (4 – 2 – 0, 12:4).

Bilance posledních sedmi zápasů fotbalistů Norwiche venku není příliš povzbudivá (0 – 1 – 6, 4:15).

Futsalisté Sparty porazili RK Helas Brno z devíti utkání osmkrát (8 – 0 – 1, 37:15), venku naposledy dvakrát 4:2. 

TIKET:
Kromě akovky by šlo z trojice opakovaných zápasů FA Cupu vytvořit tři skupiny a vsadit jednotlivé kombinace, což by bylo dobré pro případ, že by jedno z utkání upadlo – ve hře by zůstaly zbývající dílčí tipy.

Plymouth–Liverpool  2  kurz 1,33

Southampton–Norwich  1  kurz 1,58

Newcastle–Birmingham  1  kurz 1,50

celkový kurz 3,15

Vklad                                                                                                 500,- Kč      

Možná výhra                                                                                      1 575,- Kč

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud