4. prosince 2010 • 15:00

Rosický by mohl zamířit do Aston Villy!

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O záložníka Tomáše Rosického z Arsenalu má velký zájem trenér konkurenční Aston Villy Gérard Houllier. Napsal to dnes britský deník Daily Mail s tím, že agent českého fotbalisty byl tento týden viděn v tréninkovém areálu birminghamského klubu.



Podle listu je Rosický prvním na seznamu hráčů, které by Houllier chtěl získat v lednovém přestupním termínu. O Rosického měl prý francouzský kouč zájem, ještě když trénoval Liverpool.

Český reprezentant v té době nastupoval za Borussii Dortmund. O českém záložníkovi se ví, že není spokojen s tím, kolik dostává v Arsenalu příležitostí, uvedl list.

Rosický se navíc trápí v koncovce. V této sezoně zatím stále čeká na premiérovou trefu. "Vím, je to hodně špatné," přiznává.

Od příchodu z Dortmundu před čtyřmi roky se Rosický potýká se zraněními a celý zápas odehrál jen v 23 případech. Houllier převzal Aston Villu v září, ale týmu se zatím nedaří navázat na minulý ročník, v němž skončil šestý.

Po patnácti kolech je na patnáctém místě těsně nad sestupovým pásmem. Houllier nedávno angažoval do zálohy jiného bývalého hráče Arsenalu Roberta Pirése, exmistra světa a Evropy.

Políčeno má prý na dalšího krajana Frédérika Piquionneho z West Hamu.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud