16. června 2011 • 16:45

Hotovo! Buffon se Šeredovou už si řekli ANO

Autor: bko, bke
Vstoupit do diskuse
27
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE, AKTUALIZOVÁNO - Velkolepou svatbu italského fotbalisty Gianluigi Buffona a české modelky Aleny Šeredové zažil pražský Vyšehrad! Obřad už skončil, novomanželé si řekli ANO. Venku před bazilikou pak oba vypustili na svobodu bílé holubice. Novomanželé Buffonovi poté nasedli do auta a vyrazili do luxusního hotelu Kempinski, kde bude svatební hostina.



Brány baziliky sv. Petra a Pavla se otevřely krátce před pátou, obřad, který probíhal v češtině i italštině, trval necelou hodinu. Novomanželé Buffonovi poté vyšli ven před špalír nedočkavých svatebních hostů, kteří je zaházeli rýží.

ANO si novomanželé řekli zhruba o půl páté. Nyní je čeká svatební hostina v luxusním hotelu Kempinski, kde jsou jejich hosté ubytováni. Novomanželé hosty, mezi nimiž měli převahu Italové, ještě pozvali do nedaleké restaurace RIO na přípitek.

Alena Buffon-Šeredová s manželem po obřadu
Video se připravuje ...

Buffon přijel v Bentley, Šeredová Rolls Roycem

Ženich přijíždí na Vyšehrad ve starém Bentley Ženich přijíždí na Vyšehrad ve starém BentleyFoto Ladislav Křivan, Martin Mithofer, Martin Procházka, Jindřich Starý, David Malík

Slavný italský brankář Buffon dorazil na místo ve zlatém luxusním veteránu Bentley s předstihem už 15:15 a usadil se do blízké restaurace, kde se vítal s hosty.

Působil uvolněně, nebránil se žádnému focení. Poté vyrazil v doprovodu maminky do vyšehradské baziliky.

To známá česká modelka Alena Šeredová si dala na čas a hosty napínala. K bazilice sv. Petra a Pavla přijela až těsně před čtvrtou. Dovnitř kostela už se musela prodírat hustým davem.

Alena Šeredová v šatech, které připomínají noční košilku. Kytice je složená z narciců
Alena Šeredová v šatech, které připomínají noční košilku. Kytice je složená z narciců

Hosty ubytovali v hotelu Kempinski

Hvězdnou veselku sleduje pražský Vyšehrad, nastávající manželé už dopoledne vítali první hosty v luxusním hotelu Kempinski u Obecního domu, kde bude večeř po obřadu připravena hostina.

Široké úsměvy a objetí, legendární Gigi zářil před svatbou štěstím. Když vítal první svatební hosty v lobby hotelu, kam rád chodí i bývalý šéf ČSSD Jiří Paroubek, vypadal brankář Juventusu opravdu spokojeně.

To jeho nastávají Alena Šeredová se už zřejmě chystala na obřad a venku se neobjevila. Hvězdné ANO padne na pražském Vyšehradě v bazilice sv. Petra a Pavla.

Nejdříve vše směřovalo ke Svatovítské katedrále, ale možná i kvůli odborářské stávce se pár rozhodl pro klidnější a odlehlejší místo.

Foto 

Objevily se i spekulace, že to vše je zatím pouze zástěrka a ostře sledovaný obřad se odehraje až v sobotu. Ale už včera přijeli první hosté a Buffon se Šeredovou si s nimi vyrazili do společnosti.

Děti poslali do hotelu a se svými kamarády strávili večer v restauraci na lodi u Vltavy.

Od rána se pak v hotelu Kempinski schází další a další hosté, takže vše svědčí o tom, že do manželství vstoupí populární italsko-český pár opravdu dnes.

Předsvatební dění i samotný obřad jsme pro vás sledovali v ONLINE reportáži.

Vstoupit do diskuse
27
Články odjinud


Články odjinud