23. listopadu 2010 • 13:45

Vondráčková: Po Vernerovi si našla milionáře z NHL

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Tenkej led, lásce nezabráníš," zpívá Lucie Vondráčková (30) v jedné své písničce. A vypadá to, že k ledu ji opravdu přitahuje nějaká tajemná síla. Po krasobruslaři Tomáši Vernerovi (26) teď totiž randí s hvězdou nejslavnější hokejové soutěže světa Tomášem Plekancem (28). Co se týče příjmů jejích milenců, rozhodně si polepšila - oproti "drobným", které si vydělá krasobruslař Verner, jí teď slavný hokejista může zahrnovat luxusem.



Jméno Tomáš a výkon povolání na ledové ploše je totiž asi tak jediné, co tyhle dva spojuje. Možná ještě obdiv fanynek. V tom jediném bude mít mistr Evropy z roku 2008 Tomáš Verner nad svým nástupcem navrch.

Šestadvacetiletý elegantní krasobruslař se svými blonďatými vlasy a klučičím kukučem láme srdce dívek a žen všech věkových kategorií, které ho na závodech zasypávají tunami plyšáků. I přesto se ale nevyhne neustálým spekulacím o tom, jestli není gay.

S Vondráčkovou chodil Verner před dvěma roky, po třech měsících se ale rozešli kvůli pracovnímu vytížení. "S Tomášem jsme si skvěle rozuměli a je to jeden z nejinspirativnějších a nejvtipnějších lidí, co znám," prohlásila tehdy zpěvačka.

Tanec u tyče ve vysokých podpatcích Vondráčková nezvládne
Tanec u tyče ve vysokých podpatcích Vondráčková nezvládne

I přes Vernerovy fankluby třeba v Japonsku je ale daleko větší hvězdou její současný Tomáš - Plekanec. Hraje totiž slavnou NHL, a to zatraceně dobře.

Mužný hokejista v Montrealu vládne první řadě a naprosto dominuje týmovým statistikám (s dvaceti body za 7 gólů a 13 asistencí má před druhým Cammallerim šestibodový náskok).

Tomáš PlekanecFoto Pavel Mazáč

Osmadvacetiletý centr se také stále s coloradským Milanem Hejdukem tahá o post nejproduktivnějšího Čecha v soutěži.

Za to všechno Plekanec pobírá královský plat. Za šest let si přijde celkem na 30 milionů dolarů (540 milionů korun). Novou smlouvu podepsal v létě, a hned si v Montrealu pořídil luxusní dům. Z něj se, když za ním do Kanady dorazí jeho přítelkyně Lucie Vondráčková, stává hnízdečko lásky.

To bývalý přítel muzikálové hvězdy Tomáš Verner je v porovnání s hvězdným hokejistou jen chudý příbuzný. "Kdybych byl tak dobrý fotbalista, jako jsem krasobruslař - myslím tím letošní druhou příčku v Evropě - už bych byl dneska za vodou," posteskl si před časem.

Krasobruslaři si opravdu na moc peněz nepřijdou - třeba mistr světa Daisuke Takahashi dostal letos za titul všehovšudy 45 tisíc dolarů (810 tisíc korun). "Krasobruslení je vášeň, peníze se do něj spíš investují, než že by se vydělávaly," konstatuje Verner.

Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud